Ο Σταύρος φλερτάρει πάλι με την Πάρις

17.11.2008
Στο πάρτι που ακολούθησε την πρόσφατη επίδειξη εσωρούχων της Victoria Secret, το Σάββατο το βράδυ, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ο Σταύρος Νιάρχος ξανασυνάντησε την πρώην αγαπημένη του Πάρις Χίλτον και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει την παρέα της.

Στο πάρτι που ακολούθησε την πρόσφατη επίδειξη εσωρούχων της Victoria Secret, το Σάββατο, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ο Σταύρος Νιάρχος ξανασυνάντησε την πρώην αγαπημένη του Πάρις Χίλτον -με την οποία είχε μοιραστεί μια θυελλώδη σχέση- και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει την παρέα της.

Όλο το βράδυ έδειχνε ενθουσιασμένος με την παρουσία της και δεν έφυγε στιγμή από κοντά της. Μάλιστα, παρά το πλήθος των φωτογράφων που είχαν κατακλύσει το κλαμπ Mokai καραδοκώντας για ένα ζουμερό στιγμιότυπο, ο βαθύπλουτος έλληνας κληρονόμος δεν δίστασε να δείξει απροκάλυπτα την τρυφερότητά του για την αμερικανίδα... ομότεχνή του, χαϊδεύοντάς της τα μαλλιά.

Η ίδια η Πάρις, παρά τον δεσμό της με τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν, με τον οποίο είναι αχώριστοι μέχρι στιγμής, έδειχνε να απολαμβάνει εξίσου την συντροφιά του Νιάρχου: "Ήταν και οι δύο πλήρως απορροφημένοι από την κουβέντα τους", δήλωσε αυτόπτης μάρτυς.

Υποθέτουμε όμως, ότι δεν ήταν παρά μια αθώα φιλική συνάντηση μετά από δύο χρόνια χωρισμού, η οποία δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα την απόφαση της Χίλτον "να παντρευτεί και να κάνει παιδιά στο άμεσο μέλλον", σύμφωνα με δήλωσή της.