Επίθεση με αλεύρι εναντίον της Λίντσεϊ Λόχαν

18.11.2008

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενη την Λίντσεϊ Λόχαν, γνωστή και ως Λι-Λο, στην τελευταία επίσκεψή της στο Παρίσι, το περασμένο Σάββατο.

Ενώ ετοιμάζονταν να μπει στο κλαμπ VIP Room, συνοδευόμενη από τη φίλη της DJ, Σαμάνθα Ρόνσον και ντυμένη με ένα μπλε-μοβ, κοντό φόρεμα με παγιέτες και το μαύρο γουνάκι της, δέχτηκε επίθεση από ακτιβιστές που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων, οι οποίοι της πέταξαν αλεύρι.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ τη βοήθησε να ξεσκονίσει το γουνάκι, πριν ποζάρει για τους φωτογράφους στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Στη συνέχεια η Ρόνσον, ξεσήκωσε τους θαμώνες -ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και ο τζαμαϊκανός, ράπερ Σάγκι και η τραγουδίστρια του I Kissed a Girl, Κέιτι Πέρι- παίζοντας μουσική μέχρι τις 2 το πρωί.

Το περιστατικό δεν έδειξε να κλονίζει την 22χρονη ηθοποιό. Την ίδια μέρα, είχε περάσει ένα πρωινό με ψώνια σε γνωστή νεανική μπουτίκ της γαλλικής πρωτεύουσας, απ' όπου έφυγε φορτωμένη με σακούλες. Ενώ, την επόμενη μέρα, βρίσκονταν κιόλας πίσω στην Βρετανία, και συγκεκριμένα στο Έσεξ, όπου δεν παρέλειψε να διασκεδάσει ξανά με μια εμφάνιση-έκπληξη στο κλαμπ Faces, πάντα στο πλευρό της 31χρονης Ρόνσον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Λόχαν, λέει ότι η σχέση τους: "Δεν σοκάρει κανέναν, νομίζω. (Η Σαμάνθα) είναι ένα υπέροχο άτομο και την αγαπώ πάρα πολύ".

Παρότι όμως, οι δυο τους εξακολουθούν να κυκλοφορούν μαζί, ο επεισοδιακός δεσμός τους μοιάζει να φτάνει στο τέλος του. Το ζευγάρι συνδέθηκε στις αρχές της χρονιάς και κράτησε κρυφό το ειδύλλιο του μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου η Σαμάνθα άρχισε να εκδηλώνει δημοσίως παθολογική ζήλια ενάντια σε όσους προσπαθούσαν να συνετίσουν, ή να κατακτήσουν την Λίντσεϊ.

Έκτοτε, η νεαρή ηθοποιός δεν παύει να δηλώνει ότι έχει αποφασίσει πως δεν είναι λεσβία και δεν θέλει να συνεχίσει με την Ρόνσον: "Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μεταξύ μας", δήλωσε πρόσφατα σε γνωστό της δημοσιογράφο. "Η Λι-Λο, έχει πολλές επιφυλάξεις πια. Η Σαμ, την πολιορκεί συνεχώς . Εκείνη εξακολουθεί να την αγαπάει, αλλά νιώθει ότι πρέπει να δραπετεύσει", εξήγησε ο δημοσιογράφος.