Ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

17.11.2008
Με αυτή τη ρήση φαίνεται ότι ταυτίζονται αρκετές κυρίες της σόουμπιζ, που έκλεισαν τα αφτιά τους στις συμβουλές των σοβαροφανών και ακολούθησαν το δρόμο της καρδιάς τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Με αυτή τη ρήση φαίνεται ότι ταυτίζονται αρκετές κυρίες της σόουμπιζ, που έκλεισαν τα αφτιά τους στις συμβουλές των σοβαροφανών και ακολούθησαν το δρόμο της καρδιάς τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Παλιότερα μια τέτοια σχέση ερμηνευόταν από την πλευρά της γυναίκας ως καθαρά σεξουαλική ανάγκη, ενώ από την πλευρά του άντρα ως ένδειξη ανωριμότητας. Πλέον πολλές είναι οι γυναίκες που χωρίς ενοχές και τύψεις κάνουν σχέσεις με νεότερους άντρες και μάλιστα όχι μόνο για το σεξ, αλλά και για σοβαρό σκοπό!

Η Ντέμι Μουρ σίγουρα ανήκει στις τυχερές που ζουν δίπλα σε ένα νεότερο άντρα. Η γνωριμία της μάλιστα με τον Άστον Κούτσερ κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Οι δυο τους δηλώνουν πανευτυχείς και ποτέ δεν απασχόλησαν τις κουτσομπολίστικες στήλες με προβλήματα ή κρίσεις στη σχέση τους.

Από την άλλη πλευρά, η Άννα Βίσση ποτέ δεν έκρυψε την προτίμησή της στους νεότερους άντρες. Τόσο από τη σχέση της με τον Κώστα Φραγκολιά όσο και με το νυν αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο φαίνεται ότι κάνει σχέσεις που και διάρκεια έχουν και ειλικρινή συναισθήματα. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει ότι ο Χρήστος είναι ο άντρας που τη στηρίξε όσο κανείς άλλος πέρυσι, που είχε δικαστικές περιπέτειες. Πράγματι, εκείνος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Η Ναταλία Γερμανού δεν είναι λίγες οι φορές που εντάχθηκε στην κατηγορία των γυναικών που αρέσκονται στους νεότερους άντρες. Η ίδια πρόσφατα ξεκαθάρισε ότι από τη ζωή της έχουν περάσει άντρες διάφορων ηλικιών, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν θα την εμπόδιζε ποτέ η ηλικία να συνάψει σχέση με ένα νεότερο, ο οποίος θα κατάφερνε να την κερδίσει και να ελκύσει το ενδιαφέρον της. Βέβαια, και η Ναταλία είναι πολύ αγαπητή στους νεαρούς, αφού διαθέτει ιδιαίτερα ευχάριστο και δημιουργικό χαρακτήρα.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου, πάλι, μπήκε τώρα τελευταία στο κλαμπ, αφού «ανακάλυψε» τους πιο νέους άντρες μετά το χωρισμό της από τον Ανδρέα Φουστάνο. Από τη μια η σχέση που έκανε με τον Αλέξη, αλλά και αυτή με τον Σέρρο Μύρτα της έδειξαν ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται μόνο στην αγκαλιά ενός ώριμου άντρα. Ακούστε λοιπόν τη φωνή της καρδιάς σας και κάντε τις επιλογές σας σύμφωνα με τα δικά σας «θέλω»! Αν μια σχέση με ένα νεότερο άντρα σας κάνει ευτυχισμένες, γιατί όχι;