Αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες

14.11.2008
Αποτελούν ίσως το πιο hot ζευγάρι τον τελευταίο καιρό το γνωστό μοντέλο Νάντια Κάρβελη και ο επιχειρηματίας Αλέξης Λούβαρης. Οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στο Λονδίνο

Αποτελούν ίσως το πιο hot ζευγάρι τον τελευταίο καιρό το γνωστό μοντέλο Νάντια Κάρβελη και ο επιχειρηματίας Αλέξης Λούβαρης. Οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στο Λονδίνο για το charity gala της φιλανθρωπικής οργάνωσης Life Αction Τrust, αλλά η επιστροφή τους στην Αθήνα τους επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη! Μόλις είχαν επιστρέψει στο σπίτι και μάλιστα είχαν κοιμηθεί από νωρίς, καθώς ένιωθαν μεγάλη κούραση από το ταξίδι. Θα ήταν περίπου τρεις η ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν άκουσαν κάποιους θορύβους που προέρχονταν από την εξώπορτα του σπιτιού τους. Μάλιστα, ο Αλέξης Λούβαρης σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να ελέγξει τι γίνεται, κάτι που έκανε τους ληστές να τραπούν σε φυγή. Ωστόσο, ο Αλέξης Λούβαρης δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά κινήθηκε προς την εξώπορτα για να δει τι είχε γίνει ακριβώς και αν οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να μπουν μέσα στο σπίτι νωρίτερα χωρίς το ζευγάρι να το καταλάβει. Έπειτα από έλεγχο που έκανε λοιπόν διαπίστωσε ότι δεν έλειπε κάτι από το σπίτι, εκτός από τον αφαλό της κλειδαριάς, τον οποίο οι ληστές είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν πριν γίνουν αντιληπτοί. Ο επιχειρηματίας και η αγαπημένη του μετά την ταραχή που πήραν κατάφεραν να συνεχίσουν τον ύπνο τους, αλλά το πρωί, αμέσως μόλις ξύπνησαν, κάλεσαν την αστυνομία για να πάρει αποτυπώματα και να ελέγξει το χώρο για ίχνη που ενδεχομένως να άφησαν πίσω τους οι ληστές.

Το τατουάζ του έρωτα
Εδώ και λίγο καιρό ένα πανέμορφο τατουάζ στολίζει το αριστερό χέρι της Νάντιας Κάρβελη. Όταν το βλέπει κανείς, νομίζει ότι πρόκειται για ένα έθνικ σχέδιο, ωστόσο με μια πιο προσεκτική ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι σχηματίζονται δύο γράμματα: ένα Ν και ένα Α. Όπως μάθαμε λοιπόν, πρόκειται για ένα τατουάζ που δηλώνει τον έρωτά της με τον Αλέξη, καθώς το Α είναι το αρχικό του ονόματός του και το Ν του δικού της. Εμείς σας παρουσιάζουμε και φωτογραφία για να το δείτε ιδίοις όμμασι!

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ