Η Καρβέλα επιστρέφει στην τηλεόραση!

20.11.2008
Οι κριτικές την πίκραναν και τη γέμισαν αμφιβολίες, όμως η αγάπη της για την υποκριτική την έκανε πιο δυνατή και τώρα ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη μικρή οθόνη.

Οι κριτικές την πίκραναν και τη γέμισαν αμφιβολίες, όμως η αγάπη της για την υποκριτική την έκανε πιο δυνατή και τώρα ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για τη μοναχοκόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, που αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει βασικό ρόλο σε σίριαλ που ετοιμάζεται.

Οι πρώτες της προσπάθειες στην υποκριτική δεν εισέπραξαν και τις καλύτερες κριτικές. Ακόμα και ο Νίκος Καρβέλας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η Σοφία θέλει πολλή δουλειά ακόμη, αφού δεν έπειθε με την ερμηνεία της ούτε στους «21 δρόμους» ούτε στα «Υπέροχα πλάσματα», όπου είχε μόλις μία συμμετοχή.

Η νεαρή κοπέλα όμως δεν το έβαλε κάτω. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σκέφτηκε την κριτική που της ασκήθηκε και προσπάθησε πολύ να διορθώσει κάποια σημεία στην ερμηνεία της, στα οποία και η ίδια αναγνωρίζει ότι πραγματικά χολαίνει. Βέβαια, η Σοφία πιστεύει ότι με τον καιρό και με τις εμπειρίες που θα αποκτήσει θα καταφέρει να βρει το στυλ της. Έτσι, λοιπόν, όταν πριν από λίγο καιρό της έγινε πρόταση για να συμμετάσχει σε ένα σίριαλ, σκέφτηκε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει το επόμενο βήμα της στο χώρο της ηθοποιίας. Και δεν έμεινε μόνο στις σκέψεις, αλλά το συζήτησε κιόλας το θέμα και αυτόν τον καιρό βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία.

Πιστεύει μάλιστα ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να πείσει με την ερμηνεία της όχι μόνο τους κριτικούς και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τον πιο δύσκολο κριτή, τον μπαμπά της Νίκο Καρβέλα! Βίκυ Διαμάντη