Πάλι μαζί με την πρώτη του αγάπη

19.11.2008
Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα για την προσωπική ζωή του Μέμου Μπεγνή. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο δημοφιλής ηθοποιός επικεντρώνεται στη δουλειά του και σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του.

Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα για την προσωπική ζωή του Μέμου Μπεγνή. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο δημοφιλής ηθοποιός επικεντρώνεται στη δουλειά του και σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του. Αυτή την περίοδο λοιπόν είναι ευτυχισμένος όσο ποτέ άλλοτε και ο λόγος είναι ένας έρωτας που ήρθε από τα παλιά...

Το όνομα αυτής Ναταλία, με τη γνωριμία τους να χρονολογείται από τα εφηβικά χρόνια και των δύο στη Σαλαμίνα, όταν ξεκινούσαν τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Μέμος και Ναταλία είχαν μια πολύ δυνατή φιλία, που εξελίχθηκε σε φλογερό έρωτα. Τα χρόνια πέρασαν και οι δρόμοι τους χώρισαν...

Ο Μέμος έκανε μια αξιόλογη καριέρα στο χώρο της υποκριτικής, ενώ η Ναταλία παραμένει στη Σαλαμίνα μέχρι και σήμερα, όπου διδάσκει αγγλικά σε φροντιστήριο του νησιού. Μια τυχαία συνάντηση με αφορμή την επισκέψη του νεαρού ηθοποιού στο πατρικό του στη Σαλαμίνα ήταν αρκετή για να ξαναφουντώσει ο εφηβικός τους έρωτας. Μέμος και Ναταλία είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες, χωρίς ωστόσο να δίνουν λαβές για σχόλια και συζητήσεις. Ο νεαρός ηθοποιός, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του, επισκέπτεται πλέον πολύ συχνά το πατρικό του σπίτι. Συχνοί περίπατοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια στο σπίτι με λίγους καλούς φίλους είναι δύο από τις αγαπημένες ασχολίες του ζευγαριού.

Βλέποντάς τους τόσο αγαπημένους, κάποιοι μάλιστα έκαναν ήδη λόγο για μια πρώτη... επισημοποίηση της σχέσης τους. Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις επισήμαναν στο ΛΟΙΠΟΝ πως είναι πολύ πρόωρο να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ