Καλομοίρα: "Τώρα εγώ έχω τον έλεγχο"!

14.11.2008
Τόκιο, Αθήνα, Νέα Υόρκη Η Καλομοίρα Σαράντη επιστρέφει μετά από ένα μικρό break στη μικρή οθόνη με το «Βig in Japan», το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha που θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο.

Τόκιο, Αθήνα, Νέα Υόρκη Η Καλομοίρα Σαράντη επιστρέφει μετά από ένα μικρό break στη μικρή οθόνη με το «Βig in Japan», το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha που θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο. Με προσεκτικά βήματα και επιλογές που της ανοίγουν νέες προοπτικές, χαράζει την πορεία της πολύ πιο κατασταλαγμένη και ώριμη καλλιτεχνικά. Απαλλαγμένη από όσα τη βάραιναν πριν το σκάσει από την Ελλάδα και «ντοπαρισμένη», όπως πάντα, με χαρά και ενέργεια, μας δίνει το στίγμα του νέου της ξεκινήματος.

Θα συνεχίσεις το τραγούδι;

«Πρώτα θα πάω ξανά στην Αμερική και μετά δεν ξέρω... θα έρθω πάλι στην Ελλάδα που τη λατρεύω,γιατί με βοήθησε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

Είπες πρόσφατα σε συνέντευξή σου ότι η πίεση ήταν μεγάλη, ότι σε ανάγκαζαν να κάνεις πράγματα. Τώρα πώς θα αντιμετωπίσεις τα ίδια ξανά;

«Νιώθω ότι έχω πιο πολύ τον έλεγχο σε αυτό που θα κάνω. Διαλέγω τώρα τους συνεργάτες μου, τους οποίους γνωρίζω από το παρελθόν και εκτιμώ πολύ. Δεν φοβάμαι. Είναι ένα νέο παιχνίδι, ένα νέο πεδίο, όπου μπορώ να δημιουργήσω».

Το παιχνίδι σε έκανε να γυρίσεις;

«Νομίζω ότι και να μη γινόταν το παιχνίδι θα επέστρεφα».

Τι είπαν οι γονείς σου που έφυγες πάλι από το σπίτι;

«Χάρηκαν! Ειδικά ο πατέρας μου, που έχει πολύ ανοιχτό μυαλό και του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το να βλέπει διάφορες χώρες».

Ο Γιώργος σε στηρίζει στη νέα σου «τρέλα»;

«Πολύ, και χαίρεται γι αυτή τη νέα ευκαιρία που μου δόθηκε».

Τι παιχνίδια θα είναι αυτά;

«Δώδεκα συμμετέχοντες από την Ελλάδα έρχονται και παίζουν στην Ιαπωνία. σε ένα σόου με αστεία παιχνίδια. Εγώ παρουσιάζω τα παιχνίδια που γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, εκτός πλατό, ενώ μέσα στο πλατό είναι ένας Γιαπωνέζος παρουσιαστής!».

Ο κόσμος θα γελάει;

«Νομίζω θα γελάσει πάρα πολύ! Επίσης, εκτός από τα παιχνίδια, ο τηλεθεατής θα βλέπει και το Τόκιο».

ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ