Σχέδια γάμου με τον οδοντίατρο της

19.11.2008
Στο πρόσωπο του γοητευτικού οδοντίατρου Νίκου Ράπτη βρήκε τον άντρα της ζωής της η Παναγιώτα Βλαντή. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, αρραβωνιάστηκαν και προετοιμάζονται να ανέβουν... τα σκαλιά του δημαρχείου. Με τον οδοντίατρό της γνωρίζονταν χρόνια.

Στο πρόσωπο του γοητευτικού οδοντίατρου Νίκου Ράπτη βρήκε τον άντρα της ζωής της η Παναγιώτα Βλαντή. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, αρραβωνιάστηκαν και προετοιμάζονται να ανέβουν... τα σκαλιά του δημαρχείου. Με τον οδοντίατρό της γνωρίζονταν χρόνια. Η σχέση τους ήταν φιλική, αλλά προτού καν το καταλάβουν και πριν από μερικούς μήνες ο φτερωτός θεός του έρωτα έκανε το θαύμα του. Αρχικά θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι αρραβωνιάστηκαν και σχεδιάζουν το γάμο τους, καθώς πλέον εμφανίζονται σχεδόν σε όλες τις κοσμικές εξόδους μαζί. Η ίδια, πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος για τα προσωπικά της.

Το μόνο που έχει πει παλιότερα και δείχνει πως σκέφτεται είναι: «Φοβάμαι πολύ το γάμο και τα παιδιά, γι αυτό θέλω ο άλλος να είναι πολύ πιο σίγουρος από μένα για να το κάνω. Δεν μπορώ όμως τα νυφικά, τους ανοιχτούς γάμους. Κάτι με πιάνει. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα συμβεί πολύ ήρεμα και μακριά». Ακούγεται ότι ο σύντροφός της ήδη της έχει κάνει πρόταση γάμου και η Παναγιώτα του είπε το «ναι». Μάλιστα, εδώ και μερικές μέρες στο χέρι της ηθοποιού λάμπει πάντα το ίδιο μονόπετρο δαχτυλίδι, που, όπως λένε άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, είναι αδιάψευστο σημάδι ότι επισημοποίησαν αθόρυβα τη σχέση τους. Έτσι, αθόρυβα, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου και να παντρευτούν. Ίσως μάλιστα στο ταξίδι που σχεδιάζουν να κάνουν μαζί τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους.