Η αβάσταχτη μοναξιά ενός Κροίσου!

14.11.2008
Μπορεί ο γυναικείος πληθυσμός να αναστατώνεται ευχάριστα στο πέρασμά του, φαίνεται όμως ότι οι άντρες δεν έχουν την ίδια άποψη. Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα, που ζει απομονωμένος
Μπορεί ο γυναικείος πληθυσμός να αναστατώνεται ευχάριστα στο πέρασμά του, φαίνεται όμως ότι οι άντρες δεν έχουν την ίδια άποψη. Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα, που ζει απομονωμένος από τους συνομήλικούς του, που από ανασφάλεια δεν τον κάνουν παρέα. Τι συμβαίνει και ο ωραίος Πάρης δεν έχει πραγματικούς φίλους στην Ελλάδα;

Πρόκειται για ένα από τα golden boys της κοσμικής Αθήνας.

Η άφιξή του στην Ελλάδα και η απόφασή του να μείνει μόνιμα εδώ έγινε πέρυσι το γεγονός της χρονιάς και η κοσμική Αθήνα υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το μέλος του διεθνούς τζετ σετ. Βέβαια, μεγαλύτερο ενθουσιασμό έδειξαν οι γυναίκες, που τον πολιορκούσαν και τον πολιορκούν διαρκώς με στόχο να βρεθούν στην αγκαλιά του πάμπλουτου γόη.

Αυτό στάθηκε και η αφορμή να τον δουν τα συνομήλικα του αγόρια με διαφορετικό μάτι. Γιατί όχι άλλωστε, αφού μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο δεν ένιωθαν να τους απειλεί κανείς. Κορίτσια που μέχρι τότε έδειχναν το ενδιαφέρον τους προς εκείνους ξαφνικά είχαν αλλάξει ρότα και τις ενδιέφερε η γνωριμία με τον Πάρη, και όχι μόνο. Μάλιστα, γνωστά ζευγάρια πέρασαν κρίση στη σχέση τους όταν ο σύντροφος κατάλαβε ότι η αγαπημένη του φλέρταρε μαζί του χωρίς συστολές, ενώ κάποιοι άλλοι χώρισαν, αφού ο Πάρης έγινε το μήλον της Έριδος. Από την άλλη, η παρέα με τον Πάρη έφερνε παρεξηγήσεις μεταξύ τους, καθώς λίγο ο φθόνος προς το πρόσωπό του, λίγο το γεγονός ότι τους προκαλεί ανασφάλειες, μιας και οι γυναίκες ασχολούνται κυρίως μαζί του, δημιουργούνταν περίεργες συγκρούσεις και προβλήματα.

Έτσι, σιγά σιγά οι νεαροί άντρες της κοσμικής Αθήνας άρχισαν να αποφεύγουν την παρέα μαζί του. Είναι γεγονός βέβαια ότι και ο ίδιος ο Πάρης έχει δώσει έμφαση στα επαγγελματικά του και κάθε άλλο παρά αποζητάει τρελά νυχτερινά ξεφαντώματα και ξέφρενα γλέντια παρέα με τους συνομήλικούς του το τελευταίο διάστημα.