Τρίζουν καρέκλες στην Κάντζα

14.11.2008
Μία μέρα ησυχίας μπορούν να έχουν στον Alpha; Μάλλον όχι. Τα τελευταία χρόνια το κανάλι δεν λέει να ηρεμήσει από μια γενικότερη αναμπουμπούλα που επικρατεί στους κόλπους του

Μία μέρα ησυχίας μπορούν να έχουν στον Alpha; Μάλλον όχι. Τα τελευταία χρόνια το κανάλι δεν λέει να ηρεμήσει από μια γενικότερη αναμπουμπούλα που επικρατεί στους κόλπους του, ενώ πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε άλλη μία. τρίζουν καρέκλες στο κανάλι της Κάντζας, ειδικά τώρα που πάτησαν το πόδι τους οι Γερμανοί μέτοχοι, που, ως γνωστόν, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Οι «Γερμανοί ξαναήρθαν», λοιπόν, στην Ελλάδα και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την πορεία τηλεθέασης του ψυχαγωγικού τομέα του νέου τους αποκτήματος.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν φέτος πολλές από τις νέες ελληνικές σειρές του σταθμού περνούν απαρατήρητες. Αυτό που «τσούζει» ιδιαίτερα, βέβαια, είναι η τραγική διαδρομή τηλεθέασης που ακολουθεί το «Έχω ένα μυστικό», που άλλα νούμερα περίμεναν κι άλλα τους έφερε τελικά. Έτσι, μετά από την πρόσφατη... μετακόμιση της σειράς από τα βράδια της Δευτέρας σε εκείνα της Τετάρτης δεν αποκλείεται την Κατερίνα Αλίκη Παπουτσάκη να τη βλέπουμε πάλι κάποια άλλη μέρα.

Παράλληλα, οι Γερμανοί μέτοχοι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι και θέλουν να τραβήξουν το αφτί κάποιων που είχαν συνηθίσει να είναι ανεξάρτητοι πολύ πριν από τη γερμανική επέλαση. Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, έχουν θυμώσει με τον Λάκη Λαζόπουλο. Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μr «Αλ τσαντίρι νιουζ» αποφάσισε να τηρήσει την απόφαση που είχε πάρει από πέρυσι να μην κάνει κάθε εβδομάδα εκπομπή. Είναι δυνατόν ο πρωτεργάτης της περσινής σαρωτικής επιτυχίας να μη βοηθάει στη μάχη της τηλεθέασης φέτος; Φυσικά και δεν καλοάρεσε στους νέους μετόχους. Φυσικά και το να πουν «αουφίντερζεν Λάκη» δεν το συζητούν, καθώς θα τους κοστίσει σε μέσο όρο τηλεθέασης. Αν όμως τους το πει ο ίδιος, δεν το ξέρουμε ακριβώς, ωστόσο στο παρασκήνιο πολλά ακούγονται.

Όπως επίσης ακούγονται πολλά και για ορισμένα άλλα επιτελικά στελέχη του σταθμού, τα οποία βρίσκονται στα καίρια διευθυντικά πόστα που αφορούν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Όπως είπαμε, η πορεία τηλεθέασης του συγκεκριμένου τομέα δεν είναι προς το παρόν καθόλου ικανοποιητική και κάποιος πιθανόν θα πληρώσει τη νύφη. Μέχρι στιγμής, όπως φημολογείται, διασώζεται ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης Β. Μωραϊτης, ενώ ενδεχομένως και σύμφωνα πάντα με αυτά που ακούγονται είναι θέμα χρόνου η ιευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη να ευχηθεί αλά γερμανικά «καληνύχτα και καλή τύχη».

ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ