Η Μπεζεντάκου θέλει να πάει στη «Στιγμή της αλήθειας»

17.11.2008
Την πρόθεσή της να καθίσει απέναντι από την Ευγενία Μανωλίδου και να μιλήσει με θάρρος και ειλικρίνεια για όλες της τις αλήθειες, αλλά και να αποκαλύψει άγνωστα μυστικά με πρωταγωνιστές γνωστά πρόσωπα

Την πρόθεσή της να καθίσει απέναντι από την Ευγενία Μανωλίδου και να μιλήσει με θάρρος και ειλικρίνεια για όλες της τις αλήθειες, αλλά και να αποκαλύψει άγνωστα μυστικά με πρωταγωνιστές γνωστά πρόσωπα φανερώνει στο ΛΟΙΠΟΝ η Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τολμηρή Στέλλα, που πριν από λίγο καιρό αναστάτωσε το πανελλήνιο με την επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για την επιστροφή του βουλευτή Σταύρου Δαϊλάκη στο κόμμα της Ν.Δ., ετοιμάζεται για ακόμη μία φορά να αναστατώσει όχι μόνο το χώρο της σόουμπιζ, αλλά να προκαλέσει «σεισμό»! Και όλα αυτά αν η παραγωγή του παιχνιδιού «Η στιγμή της αλήθειας» της προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 600.000 ευρώ για να παίξει, καθώς αυτή τη φορά οι αποκαλύψεις θα αφορούν και επώνυμα πρόσωπα! Η Στέλλα, άλλωστε, πιστεύει πως ό,τι και αν συμβεί στη συνέχεια, θα είναι τόσο μεγάλο το ποσό που θα έχει εισπράξει, ώστε τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να την ενοχλήσει. Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε δημοσιογράφος του περιοδικού μας μαζί της είπε συγκεκριμένα:

Στέλλα, θα συμμετείχες στη «Στιγμή της αλήθειας»;

«Ναι. Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα να πω την αλήθεια. Οι συνεργάτες μου έχουν κάνει ήδη επαφές με την παραγωγή του παιχνιδιού για να συμμετάσχω. Κάναμε μια πρόταση δηλαδή: να συμμετέχω στη Στιγμή της αλήθειας, όχι όμως για το ποσό των 200.000 ευρώ. Δεν το θεωρώ αρκετά μεγάλο για να εκτεθώ. Θέλω λοιπόν να πω όλη την αλήθεια για 600.000 ευρώ. Περιμένουμε την απάντηση της παραγωγής τόσο για το αν δέχονται επώνυμους και γιατί να μη δέχονται; όσο και για το αν προτίθενται να δώσουν τα χρήματα στην περίπτωση που κερδίσω. Και θα κερδίσω, γιατί θα πω όλη την αλήθεια. Είμαι αποφασισμένη να πω τα πάντα...».

Εννοείς ότι κάποιες από τις αλήθειες που θα πεις ενδεχομένως να θίξουν και επώνυμα πρόσωπα;

«Φυσικά... Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Δεν γίνεται να πάρεις τόσα χρήματα χωρίς να θυσιάσεις κάποια άλλα πράγματα. Το θέμα είναι αν είσαι διατεθειμένος να πάρεις αυτό το ρίσκο. Εμένα στη ζωή μου μου αρέσει να ρισκάρω, βλέπω τη ζωή από αυτή την πλευρά. Σίγουρα κάτι πρέπει να δώσεις για να πάρεις. Δεν μπορεί να σου δώσουν τόσα χρήματα γιατί σε είδαν απλώς όμορφο».

Υπάρχει κάτι που θα απέφευγες να απαντήσεις ή θα το απαντούσες με κάποιο ψέμα;

«Ναι. Σε κάποιες ερωτήσεις δεν θα απαντούσα και νομίζω ότι το παιχνίδι σου παρέχει το δικαίωμα να μην απαντήσεις σε μία ερώτηση. Έχω στο μυαλό μου δύο ερωτήσεις. Αν μου τις κάνουν, θα σκεφτώ σε ποια από τις δύο δεν θα απαντήσω».

Δεν νιώθεις ότι εκτίθεσαι;

«Είναι ένα παιχνίδι και γενικότερα στη ζωή πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση για να κερδίσεις κάτι. Όσο πιο μεγάλη είναι η υπέρβαση, τόσο πιο πολλά κερδίζεις. Εγώ θεωρώ αξιοπρέπεια και ηθικότητα να μην έχεις βλάψει κανένα με όσα έχεις κάνει. Καλύτερα να έχεις κάνει πράγματα χωρίς περιορισμούς, παρά να μην κάνεις πράγματα και μεγαλώνοντας να μετανιώνεις που δεν τα έκανες».

Γιατί το κάνεις;

«Δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά κυρίως αυτό το κάτι, και το ρίσκο του παιχνιδιού».

Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση της Στέλλας στο κανάλι του Αμαρουσίου και στην παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού «Η στιγμή της αλήθειας» είναι πολύ πρωτότυπη και, αν πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Στο εξωτερικό, όπου το παιχνίδι προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές έχει γίνει η σκέψη να συμμετάσχουν celebrities, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να πείσουν κάποιον επώνυμο να καθίσει στη θέση του παίκτη και να πει την αλήθεια. Η Στέλλα Μπεζαντάκου, βέβαια, το προτείνει η ίδια και η αλήθεια είναι ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποκαλύψει.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι πολλές φορές η ζωή των καθημερινών ανθρώπων δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον με αυτή ενός επωνύμου!