Η Άνιστον τα "χώνει" στην Αντζελίνα!

12.11.2008
Μετά από τρία χρόνια, η Τζένιφερ Ανιστον σπάει την σιωπή της, και τα βάζει με την σύντροφο του πρώην άντρα της, Αντζελίνα Τζολί.

Μετά από τρία χρόνια, η Τζένιφερ Ανιστον σπάει την σιωπή της, και τα βάζει με την σύντροφο του πρώην άντρα της, Αντζελίνα Τζολί.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικάνικη Vogue Δεκεμβρίου, η Τζένιφερ -πρώην σύζυγος του πιο σέξι άντρα του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ- χαρακτηρίζει "άκομψο από μέρους της Αντζελίνα να αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια" στο πώς ερωτεύτηκε τον Μπραντ στα γυρίσματα της ταινίας "Ο κύριος και η κυρία Σμιθ", το 2004, όσο μάλιστα εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος μαζί της.

Φαίνεται ότι η Τζένιφερ "ήταν στον κόσμο της", αφού δεν είχε καταλάβει ότι ένας μεγάλος έρωτας είχε αρχίσει να φουντώνει: "Διάβασα πράγματα για τα οποία δεν είχα ιδέα εκείνη την εποχή, δεν ήξερα ότι γίνονταν όλα αυτά. Ειδικά η φράση, ότι ανυπομονούσε να βρεθεί στο γύρισμα κάθε μέρα, νομίζω ότι ήταν περιττή", είπε η Ανιστον που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους.

Ο Μπραντ και η Άνιστον χώρισαν τον Αύγουστο του 2005, ενώ ήδη είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους από τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου. Εκείνος και η Τζολί έχουν τώρα τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά, ενώ έχουν αναπτύξει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και είναι ένα από τα πιο δυναμικά και με μεγάλη επιρροή ζευγάρια του Χόλυγουντ.

Όμως ούτε η Άνιστον πρέπει να έχει παράπονο, αφού είναι μια απο τις πιο πλούσιες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και μάλιστα πλουσιότερη από την Αντζελίνα, σύμφωνα με το έγκριτο οικονομικό περιοδικό Forbes. Άλλωστε, είναι επίσης διάσημη παγκοσμίως, από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά τα "Φιλαράκια", ενώ το 2002 κέρδισε βραβείο Έμι, γι' αυτή την ερμηνεία της. Επιπλέον πρωταγωνιστεί στις κινηματογραφικές ταινίες "Friends with money" και στο "Marley and me", που θα δούμε προσεχώς και στην Ελλάδα.

Παρότι όμως η καριέρα της είναι στρωμένη, αυτό που έχει μείνει πίσω είναι η προσωπική της ζωή αφού μετά το διαζύγιό της, δεν έχει καταφέρει να βρεί τον κατάλληλο αντικαταστάτη. Ο πρόσφατος δεσμός της με τον 31χρονο τραγουδιστή, Τζον Μάγιερς έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα, αλλά η δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει ότι νοιώθει προστατευτικά απέναντι του:

"Κατακρίθηκε έντονα, επειδή μίλησε στον τύπο για το πώς διαλύθηκε η σχέση μας, αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνει. Στα μάτια μου είναι ένας καταπληκτικός τύπος και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον!"

Στην ίδια συνέντευξη, η 39χρονη Ανιστον αποκαλύπτει ότι κατά περιόδους, ανταλλάσουν ευχές με τον πρώην άντρα της. Όπως όταν έγινε πρώτη φορά μπαμπάς, όπου ήταν απο τις πρώτες που του έστειλε κάρτα. Το ίδιο κι όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα: "Συνεχίζω να τον θαυμάζω... Είμαι περήφανη γι΄ αυτόν! Εχει κάνει καταπληκτικά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακόμη κι όταν φτάσαμε στο διαζύγιο, οι σχέσεις μας ποτέ δεν ήταν κακές. Δεν θυμάμαι να υπήρχαν φοβερές εντάσεις. Εννοώ ότι χωρίσαμε πολιτισμένα. Ποτέ δεν τον μίσησα, απλά ο γάμος μας δεν λειτούργησε, δεν μας βγήκε!".

Ενδιαφέρον είναι ότι τις ίδιες δηλώσεις έκανε η Άνιστον στην Όπρα Γουίνφρεϊ, στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη, στις Η.Π.Α. Παρά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τη επικείμενη συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στην ίδια εκπομπή, εκείνη παραμένει συναισθηματικά γενναιόδωρη απέναντί του. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, δεν χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί, σχετικά με τις ταυτόχρονες πρεμιέρες των ταινιών τους, ανήμερα των Χριστουγέννων: "Και οι δύο θέλουμε να πάει καλά η ταινία μας... Δεν γίνεται να πατσίσουμε;", λέει αναφερόμενη στο "The Curious Case of Benjamin Button" του Πιτ και το "Marley and Me" όπου πρωταγωνιστεί η ίδια.