Οι 12 όροι της Μαντόνα.

12.11.2008
Κάθε καινούργιο δημοσίευμα για την περίπτωσή της, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι η Μαντόνα έχει ξεφύγει τελείως. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, μπορεί να άφησε τους δύο γιούς της να επισκεφτούν τον μπάμπα τους, Γκάι Ρίτσι, στο Λονδίνο και να μείνουν μαζί του για μια εβδομάδα, αλλά μαζί τους έστειλε κι ένα μακρύ κατάλογο με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όσο θα βρίσκονται μακριά της.

Κάθε καινούργιο δημοσίευμα για την περίπτωσή της, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι η Μαντόνα έχει ξεφύγει τελείως. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, μπορεί να άφησε τους δύο γιούς της να επισκεφτούν τον μπάμπα τους, Γκάι Ρίτσι, στο Λονδίνο και να μείνουν μαζί του για μια εβδομάδα, αλλά μαζί τους έστειλε κι ένα μακρύ κατάλογο με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όσο θα βρίσκονται μακριά της. Συγκεκριμένα, ο κατάλογος περιλαμβάνει δώδεκα όρους:

1. Τα αγόρια δεν μπορούν να διαβάζουν εφημερίδες, περιοδικά ή να βλέπουν τηλεόραση και DVDs.

2. Η διατροφή τους πρέπει να είναι μακροβιοτική και να αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά προιόντα. Φυσικά, ως χορτοφάγοι, θα πρέπει να απέχουν από το κρέας (Μακριά λοιπόν από τα χάμπουργκερ και τις μπριζολίτσες, που ονειρεύονταν να τους μπουκώσει ο Γκάι)!

3. Το νερό που πίνουν -ακόμη και αυτό με το οποίο διαλύουν τους βιολογικούς χυμούς- πρέπει να προέρχεται από ορεινή πηγή και να είναι ευλογημένο από ιερέα της Καμπάλα (δυστυχώς δεν ξέρουμε αν και αυτό που χρησιμοποιούν για να πλύνουν τα δόντια πρέπει να είναι Καμπάλα. Δεν διευκρινίζει).

4. Τα αγόρια θα πρέπει να φορούν τα ρούχα που πήραν μαζί τους, αν χρειαστεί να αγοράσουν κάποια θα πρέπει να μην είναι συνθετικά.

5. Τα χέρια τους θα πρέπει να απολυμαίνονται τακτικά με ειδικό σπρέι, ειδικά όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

6. Δεν πρέπει να αγοράζουν παιχνίδια πνευματικώς ή εθνολογικώς επιβλαβή.

7. Τα παιδιά δεν πρέπει να συστήνονται σε καινούργιους φίλους, ειδικά γυναίκες, που γνώρισε ο Γκάι μετά τον χωρισμό τους.

8. Τα αγόρια δεν πρέπει να φωτογραφίζονται με τον Γκάι. Είναι δική του ευθύνη η προστασία τους, και οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να μην συμβεί αυτό.

9. Ο Γκάι δεν θα πρέπει να συζητά μαζί τους το θέμα του χωρισμού.

10. Η Μαντόνα μπορεί να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα.

11. Ο Γκάι θα πρέπει να περνάει όσο τον δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, σε αντίθεση με τους γονείς του, που δεν πρέπει να είναι συνέχεια δίπλα τους.

12. Την ώρα του ύπνου, ο Γκάι θα πρέπει να διαβάζει στον Ντέιβιντ το παραμύθι "English Rose" (Βρετανικό Ρόδο) που έγραψε η Μαντόνα.