Σιένα Μίλερ:"Δεν θα σκάσω για τον Γκετί".

10.11.2008
Τελικά επιβεβαιωθήκαμε και ο χωρισμός της ηθοποιού Σιένα Μίλερ από τον επιχειρηματία Γκετί είναι οριστικός.

Τελικά, όπως φάνηκε από την προηγούμενη εβδομάδα, ο χωρισμός της ηθοποιού Σιένα Μίλερ από τον βαθύπλουτο κληρονόμο και επιχειρηματία, Μπαλτάζαρ Γκετί ήταν αναπόφευκτος. Το φλογερό πάθος που χαρακτήρισε την αρχή της σχέση τους στο τέλος της περασμένης Άνοιξης, δεν έμελλε να βγάλει τον χειμώνα κι έτσι το ζευγάρι ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του.

"Είμαι ελεύθερη, και νοιώθω πολύ χαρούμενη που όλα τελείωσαν", παραδέχτηκε η όμορφη ηθοποιός σε κοσμική εκδήλωση στο Λονδίνο και συνεχίζοντας τόνισε: "Είναι ωραίο να έχεις ένα δεσμό που απασχολεί τον τύπο, και θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν νέα. Σας διαβεβαιώνω πάντως, ότι δεν μου καίγεται καρφί που χώρισα"!

Το περασμένο καλοκαίρι, οι παπαράτσι είχαν φωτογραφήσει τη Σιένα να φιλιέται τόπλες με τον παντρεμένο επιχειρηματία πάνω στο σκάφος του, στην Ιταλία. Τη δημοσίευση των φωτογραφιών είχαν ακολουθήσει δηλώσεις του Γκετί ότι βρίσκεται σε διάσταση από τη σύζυγο του και σχεδιάστρια μόδας, Ροσέτα: "Η διάλυση ενός γάμου είναι επώδυνη εμπειρία ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά", έλεγε τον Ιούλιο και ζητούσε από τους φωτογράφους να μην τον ακολουθούν, γιατί δεν θέλει να βγαίνουν στο φώς προσωπικές του φωτογραφίες.

"Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες, ειδικά στο ίντερνετ, που με έχουν βλάψει και έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την οικογένεια μου. Αυτό το κυνηγητό θα ήθελα να σταματήσει. Με τη γυναίκα μου ζούμε χωριστά, αλλά δεν χρωστάει τίποτα να υποβάλλεται σε αυτό το μαρτύριο", είχε δηλώσει τότε.

Οι παπαράτσι όμως συνέχισαν ακάθεκτοι να κυνηγούν το ζευγάρι, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο, η Σιένα Μίλερ να βγεί εκτός εαυτού και να επιτεθεί σε έναν από αυτούς επειδή την παρενοχλούσε, ενώ ο σύντροφος της ανέφερε στην αστυνομία ότι η υπόθεση γίνεται επικίνδυνη:

"Αν συνεχιστεί αυτό κάποιος θα πάθει κακό" είχε προειδοποιήσει. "Δεν μπορούν να παραβιάζουν τους νόμους, να εκθέτουν με αυτόν τον τρόπο οικογένειες και παιδιά. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει".

Ωστόσο αυτό που σταμάτησε πρώτο είναι η ίδια η σχέση του Γκετί με τη Μίλερ, για την οποία σημειωτέον, εκείνος σκόπευε να αγοράσει σπίτι σε απομονωμένη περιοχή του Μαλιμπού. Τουλάχιστον τώρα, ο καθένας τους βρήκε την ησυχία του και το πιθανότερο είναι ότι εκείνος γύριζε στην αγκαλιά της γυναίκας του.