H εξομολόγηση του Μπραντ στην Όπρα.

10.11.2008
Για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον, ο Μπραντ Πιτ έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου παραδέχτηκε επισήμως -για όποιον δεν το είχε καταλάβει- ότι η Αντζελίνα είναι η γυναίκα της ζωής του.

Για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον, ο Μπραντ Πιτ έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου παραδέχτηκε επισήμως -για όποιον δεν το είχε καταλάβει- ότι η Αντζελίνα είναι η γυναίκα της ζωής του.

Και μόνο η εμφάνιση του Πιτ στον καναπέ της διάσημης παρουσιάστριας είναι γεγονός από μόνο του, αφού εκείνη, ως ορκισμένη φίλη της Τζένιφερ Άνιστον, είχε δηλώσει το 2006 για το ζεύγος Μπραντζελίνα ότι: "Είναι ανεπιθύμητοι στην εκπομπή μου" και ότι, "είναι η Τζένιφερ που έπρεπε να είναι έγκυος και όχι η Αντζελίνα".

Ωστόσο η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του πολύτεκνου ηθοποιού στην πρώτη κυρία της αμερικανικής τηλεόρασης είναι άκρως αποκαλυπτική και δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη εμφάνισή του στην ίδια εκπομπή, το 2005, η οποία ήταν γεμάτη παγερές σιωπές και αμήχανες απαντήσεις.

Ίσως να έπαιξε ρόλο η συνάντηση των δύο σταρ στο Σικάγο, τη βραδιά του εορτασμού της νίκης του Μπάρακ Ομπάμα. Ίσως να είναι ο καιρός που έχει κυλήσει από τότε, ή και τα πολυπόθητα νούμερα της τηλεθέασης, που επηρέασαν την αλλαγή κλίματος, το οποίο αυτή τη φορά ήταν άκρως φιλικό.

Σ' αυτό το πνεύμα, ο Μπραντ μοιράστηκε με την Όπρα τις εμπειρίες του ως μπαμπάς: "Μας αρέσουν τα παιδιά, αυτά τα 'αστεία ανθρωπάκια'. Μας φτιάχνουν την ημέρα" αποκάλυψε, για να παραδεχτεί αμέσως μετά ότι ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και με τα έξι ταυτόχρονα: "Πάνω από τέσσερα είναι πολύ δύσκολο. Μαζί με την Αντζελίνα, κάνουμε καθημερινά έναν αγώνα δρόμου για να τα προλάβουμε, αλλά δεν παραπονιόμαστε γιατί όλο αυτό μας αρέσει".

Όταν η Όπρα τον ρώτησε αν σκέπτονται να αποκτήσουν και άλλα παιδιά, ο Μπραντ την αποστόμωσε : "Το να είμαι γονιός είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα, μέχρι στιγμής. Γιατί να σταματήσω εδώ;".

Στη συνέντευξη, που θα βγει στον αέρα στις 18 Νοεμβρίου, στην Αμερική, ο διάσημος ζεν πρεμιέ παρουσιάζεται ως χαζομπαμπάς, αφού όταν μιλάει για τα παιδιά του ένα χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπο του: " Η 2χρονη Σιλό είναι συνεπαρμένη από τον Πίτερ Παν και ανταποκρίνεται μόνο όταν τη φωνάζουμε 'Πίτερ'... Τα δίδυμα έχουν αρχίσει να χαμογελούν και να διαμορφώνουν διαφορετικές προσωπικότητες. Αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά περνάνε καλά. Έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα, κάνουν σπορ, κολυμπάνε μαζί και ανταγωνίζονται στα βίντεο-παιχνίδια". Βέβαια, δεν είναι πάντα και αγγελούδια: "Πρόσφατα, ο Παξ επαναστατώντας σε κάποια τιμωρία, έκανε πιπί στην καρέκλα του", παραδέχτηκε ο Πιτ.

Όταν η κουβέντα γύρισε στην Αντζελίνα και στο εξώφυλλό της στο περιοδικό "W" που την παρουσιάζει βρεφοθηλάζουσα, σε φωτογράφιση που έκανε ο ίδιος, ο Μπραντ έσπευσε να εξηγήσει στην Όπρα ότι: "Το εξώφυλλο έγινε με αφορμή την προώθηση της ταινίας μου 'The Curious Case of Benjamin Button', αλλά ο στόχος της φωτογράφισης ήταν να παρουσιάσει στο κοινό το αληθινό πρόσωπο της Αντζελίνα. Συνήθως την προβάλουν ως μοιραία γυναίκα, αλλά εγώ ήθελα να δείξω πόσο γλυκιά είναι στην πραγματικότητα".

"Θα τολμούσες να πεις ότι είσαι στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου;", τον ρώτησε κάποια στιγμή η Όπρα. "Τολμώ να το πω", απάντησε ο Πιτ κι αμέσως εκείνη του αντιγύρισε: "Τολμώ να το δω". Κι έτσι κάπως έκλεισε η συζήτηση.

Τώρα, μένει να μάθουμε τι θα πει η Τζένιφερ Άνιστον όταν δει το επεισόδιο. Θα ξαναμιλήσει άραγε, στην φίλη της, ή θα πει απλώς ότι το έχασε;