Έιμι Γουάινχαουζ: "Δεν πληρώνω τα σπαμένα του".

07.11.2008
Η Έιμι Γουάινχάουζ αρνήθηκε να πληρώσει για άλλη μια φορά τα σπασμένα για τον ναρκομανή σύζυγο της. Τα χρήματα για την απεξάρτηση φτάνουν τις 30.000 λίρες και η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν τα δίνει, γιατί πιστεύει ότι ο άντρας θα ξανακυλήσει.

Η Έϊμι Γουάινχάουζ αρνήθηκε να πληρώσει για άλλη μια φορά τα σπασμένα για τον ναρκομανή σύζυγο της. Τα χρήματα για την απεξάρτηση φτάνουν τις 30.000 λίρες και η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν τα δίνει, γιατί πιστεύει ότι ο άντρας θα ξανακυλήσει.

Ο 26χρονος Μπλέικ Φίλντερ μόλις βγήκε την Πέμπτη από τη φυλακή και οδηγήθηκε κατευθείαν σε κέντρο αποτοξίνωσης, πρόλαβε να δηλώσει ότι ανυπομονεί να δει την γυναίκα του και να κάνει μια καινούργια αρχή.

Όμως, η 25χρονη Έιμι δεν δείχνει την ίδια αγωνία και προσμονή. "Ο Μπλέικ πρέπει να δουλέψει σκληρά και να αποδείξει ότι αυτά που λέει μπορεί να τα κάνει, διαφορετικά ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή", δήλωσε φίλος του ζευγαριού. "Νόμιζε ότι θα αρκούσε να χτυπήσει τα δάχτυλα του και η Έιμι θα έτρεχε κοντά του. Τώρα που είδε την αλλαγή στην συμπεριφορά της, δεν είναι χαρούμενος".

Πίσω στο Λονδίνο, φίλοι της δημοφιλούς τραγουδίστριας τον θεωρούν βασικό υπεύθυνο για τον εθισμό της στην κοκαίνη και παίρνουν το μέρος της: "Πρέπει να την πείσει ότι θέλει πραγματικά να σωθεί ο γάμος τους. Άλλωστε ο ίδιος δεν της είπε καν ότι πρόκειται να αποφυλακιστεί. Το έμαθε λίγες ώρες αργότερα, από τις ειδήσεις".

Η Έιμι μετά την βίαιη επίθεση της στους παπαράτσι, έμεινε το βράδυ στο διαμέρισμα της, στην περιοχή του Κάμντεν, μαζί με συγγενείς της που προσπαθούσαν να την βοηθήσουν να περάσει την κρίση.

Εντωμεταξύ, ο Μπλέικ ξεκίνησε την εβδομάδα υποχρεωτικής απομόνωσης στο θεραπευτικό κέντρο, αλλά βρήκε την ευκαιρία μέσω ενός δημοσιογράφου της εφημερίδας "Sun", να στείλει μήνυμα στην γυναίκα του: "Πές στην Έιμι ότι την αγαπώ, και θα ήθελα να ήμουν μαζί της. Αλλά θα τα καταφέρω και θα είμαστε και πάλι όπως παλιά".

Αντίθετη γνώμη, έχει ο μπαμπάς της Έιμι: "Ο Μπλέικ δεν έχει ελπίδα. Θέλω η κόρη μου να τον ξεχάσει. Το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους".

Ήδη κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι εκείνη σκέφτεται το διαζύγιο και έχει αναθέσει στην οικογένειά της να μιλήσει με δικηγόρο. Φαίνεται ότι σ' αυτή τη φάση, η Γουάινχαουζ έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο στόχος του Φίλντερ είναι να βάλει χέρι στην περιουσία της -που ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια λίρες- και δεν έχει καμιά πρόθεση να του το επιτρέψει. Φυσικά, το γεγονός αυτό έχει ενθουσιάσει το περιβάλλον της τραγουδίστριας.