Εσώρουχα με υπογραφή... Έφη Θώδη!

17.11.2008
Στα βήματα της Μπριζίτ Μπαρντό και της εκρηκτικής Ιταλίδας ηθοποιού, show woman και παρουσιάστριας Βαλέρια Μαρίνι, που υπογράφουν τα δικά τους σέξι εσώρουχα, κινείται η Έφη Θώδη.

Στα βήματα της Μπριζίτ Μπαρντό και της εκρηκτικής Ιταλίδας ηθοποιού, show woman και παρουσιάστριας Βαλέρια Μαρίνι, που υπογράφουν τα δικά τους σέξι εσώρουχα, κινείται η Έφη Θώδη. Δέχτηκε πρόταση από Έλληνα επιχειρηματία να δώσει το όνομά της σε μια σειρά μεταξωτών γυναικείων εσωρούχων και νυχτικών. Η τραγουδίστρια το σκέφτεται σοβαρά, ενώ δεν αποκλείεται στην πρώτη επίδειξη να τη δούμε και στην πασαρέλα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προσέχει το ντύσιμό της και στην πίστα φοράει πανάκριβα μοντελάκια, πολλά από τα οποία έρχονται κατευθείαν από το εξωτερικό. Μέχρι σήμερα, λοιπόν, ξέραμε ότι ξόδευε αρκετά για την εξωτερική της εμφάνιση. Απ ό,τι μας είπε όμως η ίδια, ξοδεύει αρκετά και για την εσωτερική, δηλαδή για τα εσώρουχά της. Πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να είναι θηλυκό μέσα κι έξω, γι αυτό και δίνει αρκετά χρήματα για τα εσώρουχά της και τα νυχτικά της, τα οποία μάλιστα πολλές φορές αγοράζει από το εξωτερικό, όπως πρόσφατα, που ήταν στη Γερμανία, ή τα παραγγέλνει μέσω καταλόγων.

«Η γυναίκα πρέπει πάντα να προσέχει τον εαυτό της, για να νιώθει πρώτα εκείνη καλά και μετά οι γύρω της», μας είπε η Έφη Θώδη. «Δεν χρειάζεται να είσαι καλλονή για να εκπέμπεις θηλυκότητα. Αυτό βγαίνει από μέσα σου».

Το λέει και το πιστεύει, γι αυτό άλλωστε λάμπει στην πίστα, ενώ και στην τηλεόραση έχει κάνει διάφορα χορευτικά και εμφανίσεις που άλλες τραγουδίστριες δεν θα τολμούσαν, αφού της αρέσει να διασκεδάζει και να κάνει αυτό που λέει η καρδιά της. Έτσι, στο πρόσωπό της, που αγαπάει η μέση Ελληνίδα, γνωστός επιχειρηματίας βρήκε εκείνη που θα μπορούσε να υποστηρίξει μια σειρά εσωρούχων και νυχτικών, σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα όλων των γυναικών. Ποια Μπαρντό και Μαρίνι με τα «σαγηνευτικά της διαμάντια», την καινούργια σέξι σειρά εσωρούχων που λανσάρισε η Ιταλίδα σεξοβόμβα Η Έφη Θώδη με τη σπιρτάδα της και το σεξαπίλ της «απειλεί» να κάνει σκόνη τις δύο σταρ, την παλαιότερη, που ήταν το sex symbol πολλών γενιών, και την καινούργια, όπου όλη η Ιταλία αναστενάζει άμα τη εμφανίσει της στο σόου της στην τηλεόραση. Η δικιά μας Έφη δεν μασάει από sex symbols, όπως λέει η ίδια.

«Κάθε γυναίκα έχει τη γοητεία της, αρκεί να ξέρει να την αναδείξει. Δεν χρειάζεται να ξοδέψει πολλά, αν έχει, μπορεί να το κάνει κι αυτό, αλλά πάνω απ όλα να ξέρει τι της ταιριάζει. Εμένα από νεαρή ηλικία μου άρεσαν τα μεταξωτά εσώρουχα σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο χρώμα και τα σέξι νυχτικά. Και τώρα, όταν βγαίνω να ψωνίσω ή πάω στο εξωτερικό, πάντα αγοράζω και εσώρουχα. Είναι το φετίχμου. Σε ποια γυναίκα, άλλωστε, δεν αρέσουν τα ωραία εσώρουχα; Αν, λοιπόν, το αποφασίσω να λανσάρω τη δική μου σειρά, θέλω να είναι μεταξωτά και να αγκαλιάζουν όλες τις γυναίκες. Να είναι θηλυκά, να υπάρχουν και πρωτότυπα σχέδια. Μάλιστα, έχω σκεφτεί κάποια, αρκετά εντυπωσιακά. Θα βγαίνουν τα περισσότερα σε όλα τα νούμερα, γιατί αισθησιακές δεν είναι μόνο οι λεπτές, και οι Ελληνίδες τα έχουν τα πιασιματάκια τους. Επίσης, θέλω να είναι σε προσιτές τιμές, για να μπορούν να τα αγοράσουν όλες οι γυναίκες».

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν σε λίγο καιρό δείτε στην αγορά τη σειρά εσωρούχων «Έφη Θώδη». Η τραγουδίστρια ξέρει να μας κάνει εκπλήξεις και δεν ξεχνάει ποτέ το εκρηκτικό θηλυκό που κρύβει μέσα της. Όπως μάλιστα μας αποκάλυψε, τα συρτάρια της είναι γεμάτα αρωματισμένα εσώρουχα, στα χρώματα που αγαπάει, πολλά από τα οποία δεν τα έχει φορέσει ούτε μια φορά!

ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ