Η Sharon Stone αποκάλυψε παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή και ο δεύτερος αντέδρασε

13.03.2024
Η Sharon Stone αποκάλυψε παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή και ο δεύτερος αντέδρασε
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Sharon Stone, οι οποίες είχαν μια, μάλλον, απρόβλεπτη συνέχεια.

Θέλοντας να βάλει και ονόματα στην εικόνα που είχε μοιραστεί παλιότερα, η Sharon Stone αποκάλυψε την ταυτότητα του κινηματογραφικού παραγωγού που την πίεσε να κάνει σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της «προκειμένου να βελτιωθεί η χημεία τους στην οθόνη».

Ο λόγος, λοιπόν, για τον παραγωγό Robert Evans και τον συμπρωταγωνιστή της, William Baldwin στην ταινία Sliver του 1993.

{https://www.youtube.com/watch?v=J2pcpvDFhoc&ab_channel=RottenTomatoesClassicTrailers}

H 66χρονη σταρ ανέφερε πρώτη φορά το εν λόγω περιστατικό στα απομνημονεύματά της του 2021 χωρίς, όμως, να αποκαλύψει ονόματα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Robert Evans πέθανε το 2019 και το Sliver ήταν η επόμενη ταινία της Sharon Stone μετά την τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα που της είχε χαρίσει το Βασικό Ένστικτο τον προηγούμενο χρόνο.

Η αποκάλυψη (που στο μεταξύ έχει πάρει απρόσμενες διαστάσεις) έγινε στο πλαίσιο podcast του δημοσιογράφου Louis Theroux με τον οποίο συνομίλησε η Stone. «Περίμεναν ότι θα έφερνα άλλη μια γιγαντιαία επιτυχία», είπε η ηθοποιός η οποία όμως υπογράμμισε πως αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε το συγκκεριμένο πρότζεκτ ενώ υποστήριξε πως οι υπεύθυνοι «προσπάθησαν να την κατηγορήσουν για τα λάθη τους, και έκαναν τρομερά λάθη στον τρόπο με τον οποίο προσέλαβαν σκηνοθέτες και ηθοποιούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον παραγωγό ο οποίος την κάλεσε στο γραφείο του και αφού της εξομολογήθηκε ότι είχε κοιμηθεί με την Ava Gardner είπε πως θα έπρεπε κι εκείνη να κοιμηθεί με τον Billy Baldwin, «γιατί αν κοιμόμουν με τον Billy, η ερμηνεία του Billy θα γινόταν καλύτερη».

«Και χρειαζόμασταν τον Billie για να βελτιωθεί στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα», πρόσθεσε η Stone εξηγώντας πως «αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Billy, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία και το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να τον γαμ@@@ και να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο... σφιχτή».

Στη συνέχεια, η Stone εξήγησε πως όταν άκουσε αυτό που της ζήτησε σκέφτηκε πως πολύ απλά, δεν πρέπει καν να είχε δει τη λίστα με τους ηθοποιούς που είχε προτείνει η ίδια για τον ρόλο του Baldwin ως Zeke Hawkins, και ένιωσε απογοητευμένη που τα αφεντικά της ταινίας περίμεναν ότι από τον Michael Kirk Douglas, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στο Βασικό Ένστικτο, θα πήγαινε στον Baldwin.

Εξήγησε όμως τη διαφορά: «Δεν χρειαζόταν να πηδ@ξω τον Michael Douglas. Ο Michael ερχόταν στη δουλειά και απλά ήξερε πώς να πει αυτή την ατάκα, να κάνει πρόβες και να παίξει. Και έτσι ξαφνικά εγώ βρέθηκα στη δουλειά του "πρέπει να πη@@@ ανθρώπους"».

Η Sharon μίλησε αλλά η αντίδραση του William Baldwin ήταν άμεση, έντονη και επιθετική ενώ προχώρησε σε δικές του αποκαλύψεις και απειλές.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Sharon Stone συνεχίζει να μιλά για μένα τόσα χρόνια μετά! Με γουστάρει ακόμη και έχει πληγωθεί που τόσα χρόνια απέφευγα τα 'πεσίματά' της; Μήπως είπε στη φίλη της, Janice Dickinson, την ημέρα μετά το δοκιμαστικό ΄οταν έπεσα πάνω τους στην πτήση της επιστροφής στη Νέα Υόρκη, "Θα τον κάνω να με γουστάρει τόσο πολύ που θα του γυρίσει το κεφάλι";», γράφει στο X/Twitter ο ηθοποιός τονίζοντας πως έχει τόσα ράμματα για τη γούνα της που θα την τρέλαινε αλλά έχει σιωπήσει τόσο καιρό.

«Η ιστορία της συνάντησης που είχα εγώ με τον Bob Evans όπου τον ικέτευσα να μου επιτρέψει να χορογραφήσω την τελευταία σκηνή του σεξ όπως φαίνται στην παρακάτω φωτογραφία, ώστε να μην χρειαστεί να φιλήσω τη Sharon είναι επική», συνεχίζει ο Baldwin και στο τέλος αναρωτιέται δεικτικά «αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ανησυχητικές, kinky και αντιεπαγγελματικές ιστορίες που ξέρω για τη Sharon; Αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό..»

Προς το παρόν η ιστορία έληξε εκεί. Για να δούμε αν υπάρξει συνέχεια.

{https://twitter.com/BillyBaldwin/status/1767611327986766089}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.03.2024 - 15:16