Sharon Stone: «Από το Βασικό Ένστικτο έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Μου ράγισε την καρδιά» 

Sharon Stone: «Από το Βασικό Ένστικτο έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Μου ράγισε την καρδιά» 
Η Sharon Stone μίλησε πρόσφατα για την οδυνηρή εμπειρία που προκάλεσε στη ζωή της ως μητέρα, ο ρόλος της στο Βασικό Ένστικτο.

Η 64χρονη ηθοποιός, εμφανίστηκε στο podcast, Table for Two με τον Bruce Bozzi, όπου μίλησε για τα επακόλουθα της ταινίας του 1992, τα οποία περιελάμβαναν την απώλεια της επιμέλειας του γιου της.

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», εξομολογήθηκε μιλώντας για τον γιο της Roan και ένα δικαστήριο που έγινε 12 χρόνια μετά την ταινία. «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου - το μικρούλι μου αγοράκι - "Ξέρεις ότι η μητέρα σου κάνει ταινίες για σεξ;" Αυτό ήταν το είδος κακοποίησης από το σύστημα, που έκρινε τι είδους γονιός ήμουν επειδή έκανα αυτή την ταινία».

«Οι άνθρωποι κυκλοφορούν σήμερα χωρίς ρούχα στην τηλεόραση και εσείς είδατε ίσως ένα δέκατο έκτο του δευτερολέπτου πιθανού γυμνισμού μου και εγώ έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου».

Sharon Stone: Το σοκαριστικό γεγονός για τoν ρόλο της στο Βασικό Ένστικτο

Η Stone, η οποία είναι μητέρα του 16χρονου Quinn, του 17χρονου Laird και του 23χρονου Roan (όλα υιοθετημένα παιδιά), συνέχισε σημειώνοντας ότι «της ράγισε την καρδιά» να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της.

H Stone υιοθέτησε το 2000 τον γιο της Roan με τον πρώην σύζυγό της Phil Bronstein. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998. Τρία χρόνια αργότερα, ο Bronstein υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, η οποία οριστικοποιήθηκε το 2004.

{https://www.instagram.com/p/CgZkxFnOCll/}

Ο πρώην σύζυγος της, ζήτησε την κύρια επιμέλεια του Roan, με τον συγκεκριμένο δικαστή να αρνείται τελικά το αίτημά της για πλήρη επιμέλεια, πιστεύοντας ότι ο Bronstein θα μπορούσε να προσφέρει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στον γιο του στην κατοικία του στο Σαν Φρανσίσκο.

«Κατέληξα στην κλινική Mayo με έντονους καρδιακούς παλμούς στην άνω και κάτω κοιλότητα της καρδιάς μου», αποκάλυψε. «Μου ράγισε την καρδιά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για τις δυσκολίες της δουλειάς στο Βασικό Ένστικτο. Η Stone μίλησε πέρυσι στο The New Yorker, όπου θυμήθηκε το πώς η δημιουργία της ταινίας «άφησε το σημάδι της σε όλους».

«Ο σκηνοθέτης Paul Verhoeven κατέληξε στο νοσοκομείο – το ιγμόρειο του έσπασε και δεν μπορούσε να σταματήσει τη ρινορραγία», είπε η Stone. «Υπήρχε τρομερή πίεση σε αυτό το σετ».

Sharon Stone: "Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές"

Και αναφορικά με τις τολμηρές σκηνές της ταινίας είπε «Τώρα οι άνθρωποι τριγυρνούν δείχνοντας τα πέη τους στο Netflix, αλλά, παλιά, αυτό που κάναμε ήταν πολύ καινούργιο. Αυτή ήταν μια ταινία μεγάλου μήκους από ένα μεγάλο στούντιο και είχαμε γυμνό, σεξ, ομοφυλοφιλία, όλα αυτά. Πράγματα που, στην εποχή μου, έσπαγαν τους κανόνες».

{https://www.instagram.com/p/CmAXKflLkqI/}