Michelle Pfeiffer: Μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και αποκάλυψε το μυστικό που τη διατηρεί λαμπερή στα 64 της

Michelle Pfeiffer: Μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και αποκάλυψε το μυστικό που τη διατηρεί λαμπερή στα 64 της
photo: @michellepfeiffer
Eίναι κάποιες γυναίκες που είναι ευλογημένες από τη μητέρα φύση. Η Michelle Pfeiffer είναι μία από αυτές αφού εδώ και δεκαετίες μαγεύει το κοινό με την ομορφιά της αλλά και με το ταλέντο της στην υποκριτική. Σήμερα στα 64 της, η δημοφιλής ηθοποιός εξακολουθεί να δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Και αν αναρωτιέσαι πώς το κάνει συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποιο είναι το μυστικό της λάμψης της.

Αν ανήκεις στις θαυμάστριές της θα έχεις παρατηρήσει ότι η Pfeiffer δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ στο Instagram της, αφήνοντας να αναδειχθεί η φυσική της ομορφιά. Φυσικά, ο κόσμος πιστεύει τις περισσότερες φορές ότι η νεανική λάμψη των σταρ οφείλεται σε πλαστικές επεμβάσεις και ακριβές αισθητικές θεραπείες, αλλά η ρουτίνα περιποίησης της Michelle δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

{https://www.instagram.com/p/B5YERZfp95t/?hl=en}

«Καθαρίζω το δέρμα μου, το ενυδατώνω - αυτό είναι», ισχυρίζεται η Pfeiffer. Όμως οφείλουμε να πούμε ότι το ψάχνει πολύ όταν πρόκειται για τα προϊόντα περιποίησης που θα βάλει στο πρόσωπό της. Οι βιολογικές κρέμες και οι λοσιόν με φυσικά συστατικά είναι τα αγαπημένα της. Αν και αυτό δεν συνέβαινε πάντα.

Michelle Pfeiffer: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της

«Έτρωγα ό,τι ήθελα και χρησιμοποιούσα σαπούνι στο δέρμα μου. Δεν έκανα τίποτα όσον αφορά στην ομορφιά και την περιποίηση του δέρματος» είπε σε μια συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε αν πρόσεχε το πρόσωπό της στα 20 της.

{https://www.instagram.com/p/B9w6RjNpu7T/?ht=en}

Η Pfeiffer έχει μιλήσει με ειλικρίνεια επίσης για την πλαστική χειρουργική και έχει πει ότι «είχε φλερτάρει» με την ιδέα να κάνει στο πρόσωπό της όταν παρατήρησε τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Αν και δεν έχει ποτέ αποκαλύψει αν όντως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, η σταρ φαίνεται να τα πάει καλά με τον χρόνο: «Σίγουρα βλέπω ότι έχω αλλάξει. Απλώς προσπαθώ να μην μένω σε αυτό», είπε. «Η γήρανση συμβαίνει σε όλους. Μόλις το αποδεχτείς, σε αποφορτίζει», λέει.

Η Michelle Pfeiffer μοιράζεται την πιο τρελή πρόταση για χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η ηθοποιός είναι επίσης αποφασισμένη να διατηρήσει την εμφάνισή της όσο το δυνατόν πιο φυσική, λέγοντας ότι δεν θέλει να μοιάζει με «κέρινο ομοίωμα» του εαυτού της. Και αν νομίζεις ότι είναι μόνο το πρόσωπο που σε ξετρελαίνει να σου πούμε ότι το σώμα της μοιάζει με 20άρας. H Μichelle είναι πάντα σε φόρμα και προπονείται σκληρά. Τι κάνει; Σηκώνει βάρη, κάνει πιλάτες και «λιώνει» στον διάδρομο.

{https://www.instagram.com/p/CZ-GkdfpPag/?hl=en}

Όσο για τη διατροφή της, φημολογείται ότι έχει δοκιμάσει και τον βεγκανισμό για κάποιο διάστημα: «Το να τρως αυτού του είδους το φαγητό είναι πολύ πιο υγιεινό και έτσι αποφεύγεις πολλές τοξίνες που θα μπορούσαν να γεράσουν το δέρμα και το σώμα σου», είχε πει εκείνη την εποχή.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 13:48