Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχασε τη φωνή του - Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου

14.03.2024
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχασε τη φωνή του - Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου
Photos: NDP Photo Agency
Σε μια απρόσμενη εξομολόγηση σχετικά με την υγεία του συζύγου της προχώρησε η Μαρία Παναγοπούλου σε συνέντευξη που έγινε για άλλη αφορμή.

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Παναγοπούλου, με αφορμή του νέου της βιβλίου με τίτλο «Η χήρα της λίμνης Μπλεντ», για το οποίο η δημοσιογράφος και συγγραφέας τόνισε πως δεν θα κυκλοφορούσε αν δεν ήταν τρεις άνθρωποι, η διευθύντρια εκδόσεων, ο γιος της και ο σύζυγός της.

12_3.jpg

Η Μαρία Παναγοπούλου ανέμεσα στον σύζυγό της, Κώστα Χαρδαβέλλα κα τον γιο τους, Κωνσταντίνο πριν από έναν χρόνο, στην παρουσίαση του προηγούμενου βιβλίου της.

Εκτός από τα νέα για το βιβλίο, λοιπόν, η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε και για τη νέα περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, που ευτυχώς, όμως, δεν έχει σχέση με τον καρκίνο που είχε παλέψει (και νικήσει) πριν από 15 χρόνια.

Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας: Αποκαλύπτει τι του προκάλεσε τον καρκίνο και τι συμβουλεύει τους νεότερους

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά, να μην μπορεί να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του, είναι σαν ψίθυρος. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και πριν 15 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κάναμε εξετάσεις κια συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια, υπομονή, αφωνία, δηλαδή ούτε να ψιθυρίζει», είπε η Μαρία Παναγοπούλου τονίζοντας πως «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι κάτι εύκολο στην αντιμετώπισή του».

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2024 - 12:18