Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας: Αποκαλύπτει τι του προκάλεσε τον καρκίνο και τι συμβουλεύει τους νεότερους

07.11.2023
Γιώργος Χαρδαβέλλας - Αγγελική Νικολούλη
Γιώργος Χαρδαβέλλας - Αγγελική Νικολούλη Photo: NDP Photo Agency
Μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για τον γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον τεράστιο ανταγωνισμό και το άγχος για τα «νούμερα» που, όπως λέει, του έφεραν τον καρκίνο.

Στη Λιλή Πυρράκη και το Breakfast@Star μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και είχε πολλά να πει. Ένας από τους πρώτους ρεπόρτερ της ελληνικής τηλεόρασης με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο στο Blue Sky, όπου εργάζεται τελευταία και, μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μην πάει σε ένα μεγάλο κανάλι.

Και τα όσα είπε είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα», λέει ο Κώστας Χαρδαβέλλας συγκρίνοντας στη συν΄χεια το τώρα με το χθες, ως προς την τηλεθέαση

Η Αγγελική Νικολούλη μας συστήνει την αδελφή της - Είναι ίδιες με διαφορετικό χρώμα στο μαλλί

«Μου λένε ότι έκαναν 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους Ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας δίνοντας και μία πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συμβουλή προς τους νεότερους αποκαλύπτοντας πω΄ς έπαθε καρκίνο.

«Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης», είπε συγκεκριμένα ο Κώστας Χαρδαβέλλας ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη.

Είναι γνωστό πως η εμβληματική παρουσιάστρια του θρυλικού πια «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε την κεριέρα της στην ομάδα του Χαρδαβέλλα στην εκπομπή (τότε) «Ρεπορτάζ στην ομίχλη». Οι δυο τους μπορεί να διαφώνησαν και να είχαν άσχημες σχέσεις επί χρόνια, όμως τώρα πια είναι καλοί φίλοι.

«Διαφωνήσαμε για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες! Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι», εξήγησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.11.2023 - 16:07