Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για τον καρκίνο

20.05.2020
Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για τον καρκίνο
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην δημοσιογραφική του πορεία αλλά έχει αντιμετωπίσει και πολλές δυσκολίες.

Ο δημοσιογράφος αντιμετωπίσει με μεγάλη δύναμη τον καρκίνο και όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso αρρώστησε για δύο λόγους. Όπως λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια τα αγχωτικά νούμερα τηλεθέασης και το τσιγάρο τον έφεραν αντιμέτωπο με τον καρκίνο.

Όλα όσα είπε:

Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Δεν ήμουν ο κλασικός "θεούσος" που πάει στην εκκλησία. Είμαι πιστός, αλλά θρήσκος δεν είμαι. Έγιναν κάποια γεγονότα όταν είχα καρκίνο που με έκαναν να πλησιάσω πολύ σε αυτό που λέμε "θείο". Την πρώτη μέρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο προσευχήθηκα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο. Ένιωσα ότι κάτι με αγγίζει και μου δίνει δύναμη. Έμεινα απέναντι από την εικόνα της Παναγίας και προσευχήθηκα, τότε ένιωσα ένα χτύπημα στην καρδιά μου, σαν να μου λέει η Παναγία "εδώ είμαι".

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τη σύζυγο του και υποστήριξε πως εκείνη είναι το μεγάλο του στήριγμά. Αν δεν υπήρχε στη ζωή του η Μαρία ίσως να είχε μπει στη φυλακή λόγω της κακής διαχείρισης χρημάτων που έκανε.