Η 65χρονη Sharon Stone φόρεσε το μπικίνι της και εμείς, απλά, τρίβουμε τα μάτια μας

25.05.2023
Η 65χρονη Sharon Stone φόρεσε το μπικίνι της και εμείς, απλά, τρίβουμε τα μάτια μας
(photo: @sharonstone)
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον παγκόσμιο κινηματογράφο, η οποία μεγαλώνει φυσικά και... εντυπωσιακά!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Sharon Stone, μοιράζεται συχνά εικόνες από την προσωπική και την επαγγελματική ζωή, είτε αυτή αφορά τον κινηματογράφο, είτε τη συγγραφή βιβλίων είτε τη ζωγραφική στην οποιά επιδίδεται, τα τελευταία χρόνια, με πάθος!

{https://www.instagram.com/p/CqtpvqTPUtV/}

Έχοντας περάσει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας στη ζωή της δεν έδειξε στιγμή να χάνει το κουράγιο και το χαμόγελό της. Ξεγέλασε τρεις φορές τον θάνατο, μπήκε στο χειρουργείο δυο φορές για τον ίδιο όγκο λόγω λάθους διάγνωσης και πρόσφατα θρήνησε το ανιψιό και τον αδελφό της αλλά η ίδια παραμένει στις επάλξεις και παραδίδει μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας.

Εκτός από την εσωτερική βοήθεια που δίνει στον εαυτό της, πα΄ντως, η Stone σίγουρα βοηθά το ήδη προικισμένο γονιδιακά σώμα της και έχει τόσο νεανική εξωτερική εικόνα που κάνει τον κόσμο να ζηλεύει!

Τρανή απόδειξη η πιο πρόσφατη ανάρτηση στην οποία τη βλέπουμε με το μπικίνι της έτοιμη για το καλοκαίρι και, απλά, τρίβουμε τα μάτια μας! Και επίσης, σηκωνόμαστε από την καρέκλα, ΤΩΡΑ!!!!!

{https://www.instagram.com/p/CsoxwW-vfvH/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 15:34