Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από τον γάμο και το μυστικό τατουάζ

24.05.2023
Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από τον γάμο και το μυστικό τατουάζ
9 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σε λίγες μέρες η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας και εκείνη άρχισε ήδη τους εορτασμούς στα social media.

Στις 26 Ιουνίου του 2014 παντρεύτηκαν ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη σε μια μυστική τελετή στο Λος Άντζελες. Από τότε και οι δύο έχουν μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες αλλά σήμερα βλέπουμε δυο νέες.

Στη μία από αυτές η ελληνίδα φωτογράφος αποκαλύπτει το τατουάζ που έχει "χτυπήσει", με την ημερομηνία του γάμου της και ένα ζευγάρι φτερά, στον σβέρκο της.

tatouaz_1.jpg

Στην κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης, βέβαια, βλέπουμε τη νύφη, λαμπερή, απαστράπτουσα και πανέμορφη, πραγματικά, κρατώντας την ανθοδέσμη της από ορτανσίες να χαμογελά στον φακό πηγαίνοντας να συναντήσει τον αγαπημένο της ενώ στη λεζάντα ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος είχε επιμεληθεί του bridal look της!

{https://www.instagram.com/p/CsoA2KZoVN6/}

Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη παρέα που γιόρτασε τα Χριστούγεννα -και τρεις ιδιαίτερες γιορτές- στο σπίτι της

Τόσο η Ρούλα όσο και ο Αποστόλης είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμές από την προσωπική του ζωή, κυρίαρχο ρόλο στην οποία παίζουν τα δίδυμα παιδιά τους, Άγγελος και Ειρήνη τα οποία πρόσφατα έγιναν 8 ετών.

{https://www.instagram.com/p/CoAF6ZfIwze/}

{https://www.instagram.com/p/CjI012TICrS/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 18:29