Τέταρτη κόρη για την Gal Gadot - Η αποκάλυψη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη και το όνομά της

07.03.2024
Τέταρτη κόρη για την Gal Gadot - Η αποκάλυψη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη και το όνομά της
Ακόμη μία κόρη για την Wonder Woman.

Ανάμεσα σε 5 γυναίκες βρίσκεται από χθες ο Jaron Varsano και, όπως παραδέχεται ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Η Gal Gadot έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους και είναι επίσης κοριτσάκι, όπως όλα τα προηγούμενα.

Τα ευχάριστα ανακοίνωσαν και οι δυο γονείς με την ίδια φωτογραφία της μητέρας και του νεογέννητου και την ίδια λεζάντα όπου αποκάλυπταν πως «η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη αλλά τα καταφέραμε».

«Γλυκό μου κορίτσι καλώς όρισες! Έφερες τόσο φως μέσα στις ζωές μας, αντάξιο του ονόματός σου Ori, που στα εβραϊκά σημαίνει "φως μου". Οι καρδιές μας είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη. Καλώς ήρθες σε ένα σπίτι γεμάτο κορίτσια... Και ο μπαμπάς είναι πολύ cool όμως», γρα΄φει η 38χρονη σταρ και συγκινεί ενώ ο περήφανος πατέρας έγραψε ακριβώς τα ίδια μόνο που ξεκίνησε αναφερόμενος στη γυναίκα του. «Σ' ευχαριστώ όμορφη, δυνατή λέαινά μου. Κάνεις πάντα την καρδιά μου να χτυπά», γράφει συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας και παραγωγός.

{https://www.instagram.com/p/C4L5btqPutJ/}

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, παντρεύτηκαν το 2008 και σήμερα έχουν μαζί τέσσερις κόρες και μία εταιρεία παραγωγής! Σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας η ιστορία τους, σωστά;

Η φωτογραφία στη συνέχεια ήταν η πρώτη μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης τους. Αναμένεται και μία με την τελευταία... προσθήκη.

https://www.instagram.com/p/CQtky9DNFXe/

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2024 - 14:38