Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται το καλοκαίρι: Τι θα φοράει και πώς έκανε την πρόταση γάμου

07.03.2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται το καλοκαίρι: Τι θα φοράει και πώς έκανε την πρόταση γάμου
Πανευτυχής ο έλληνας σχεδιαστής ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του και μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες.

Τρίτο στεφάνι ετοιμάζεται να βάλει ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος, ούτε έναν μήνα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου υπέρ του γάμου τον ομοφύλων ζευγαριών είναι έτοιμος να παντρευτεί τον σύντροφό του.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου», λέει ο έλληνας σχεδιαστής αποκαλύπτοντας πως θα φορέσει ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. «Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας», συμπλήρωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος συμπληρώνοντας πως ως μέρος βρίσκονται ανάμεσα στην Άρτα ή το Σούλι.

Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύεται: Η αναγγελία του γάμου με τον σύντροφό του

Όσο για την πρόταση γάμου; Αυτή έγινε στον... αέρα. «Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη. Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Σχολιάζοντας τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ που επίσης θα γίνει το καλοκαίρι, ο σχεδιαστής είπε πως «στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι».

Σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο σχεδιαστής στον λογαριασμό του στο Instagram πάντως, αφενός αποκάλυψε πως όντως, αυτό θα είναι το τρίτο του στεφάνι και ξεκαθάρισε πως ο γάμος θα τελεστεί στο Σούλι.

{https://www.instagram.com/p/C4NXCmwMs7-/}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2024 - 13:51