Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απατούσε και το έμαθα γιατί ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη στον τηλεφωνητή»

07.03.2024
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απατούσε και το έμαθα γιατί ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη στον τηλεφωνητή»
Μια πολύ δυσάρεστη προσωπική εμπειρία μοιράστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μπορεί να είναι εκείνος που παίρνει τις συνεντεύξεις από τους καλεσμένους του αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν διστάζει να αναφερθεί αρκετά συχνά στα προσωπικά του.

Την Τετάρτη το βράδυ, συζητώντας με την τραγουδίστρια Klavdia την οποία είχε καλεσμένη στην εκπομπή του, The 2Night Show, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έμαθε ότι μια σύντροφός του τον απατούσε, από το κινητό του τηλέφωνο, καθώς, κατά λάθος ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη.

«Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ», είπε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης τονίζοντας πως «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα».

«Θέλεις να μάθεις πώς το έμαθα; Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο».

«Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά. Εγώ φταίω που με απάτησε εκείνη; Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος, αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό, σιγά. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Εντάξει... Τραγικό!

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2024 - 13:19