Η Penelope Cruz και ο Brad Pitt σε μια συνεργασία έκπληξη

07.03.2024
Η Penelope Cruz και ο Brad Pitt σε μια συνεργασία έκπληξη
Η Chanel έφερε μαζί την Penelope Cruz και τον Brad Pitt για μία ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους και οι φανς είναι ενθουσιασμένοι.

Η ταινία μικρού μήκους προβλήθηκε στο πλαίσιο του σόου της εμβληματικής φίρμας Fall-Winter 2024/25 Ready-to-Wear για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ένα στυλάτο, υπέρκομψο, ασπρόμαυρο ραντεβού που μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές.

Με έμπνευση από την ταινία Α Man and a Woman (1966) του γάλλου σκηνοθέτη Claude Lelouch, ως άλλοι Anouk Aimée και Jean-Louis Trintignant, ο Pitt and η Cruz πρωταγωνιστούν ως ένα ερωτευμένο ζευγάρι που, ντυμένο στην... πένα, απολαμβάνει ένα βραδινό ραντεβού για δύο.

Από τον ρομαντικό περίπατο στην παραλία που μοιράζονται μέχρι τη βόλτα στην πόλη με ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο και ένα εξαιρετικό δείπνο σε ένα high-end ξενοδοχείο οι δύο σταρ αποπνέουν ρομαντισμό με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Ο Brad Pitt έγινε 60 ετών και ναι, σήμερα είναι πιο όμορφος από ποτέ

Σε κάποια στιγμή οι δυο τους ετοιμάζονται να παραγγείλουν το δείπνο τους και ύσερα από ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του Chateau και του Chateaubriand παραγγέλνει εκείνος και για τους δύο - medium rare και... καυτό. Η σερβιτόρα που παίρνει την παραγγελία τους δεν δείχνει και πολύ χαρούμενη με τη γεμάτη φλερτ, μεταξύ τους συζήτηση και ο Pitt το επισημαίνει «Νομίζω ότι έχει θυμώσει μαζί μας. Δεν είναι καθόλου χαρούμενη».

«Θέλετε να μας δώσετε χαρά; Συγνώμη... Μήπως έχετε κάποιο δωμάτιο διαθέσιμο;», ρωτάει τη σερβιτόρα η Penelope και το... απογειώνει!

{https://www.youtube.com/watch?v=MM7GHU-pJXM&ab_channel=CHANEL}

Μήπως αυτό το μικρό φιλμάκι ήταν μία... πρόβα τζενεράλε για κάτι μεγαλύτερο στη μεγάλη οθόνη; Θα δείξει.

Penélope Cruz: Αποκάλυψη για τον χωρισμό της από τον Tom Cruise - Τον έκανε «τσακωτό» με διάσημη πρώην του

Επιστρέφοντας στη Chanel πάντως, οι δημιουργίες για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024/2025 που παρουσιάστηκαν ήταν σύμφωνα με τον ρομαντισμό του φιλμ και τον αέρα της εξοχής επίσης.

{https://www.instagram.com/p/C4JFMoqtXYb/}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2024 - 15:23