Μιχάλης Σαράντης: Η πρώτη φωτογραφία του χρόνου ήταν με την κόρη του και... στάζει μέλι

03.01.2024
Ο Μιχάλης Σαράντης με τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά
Ο Μιχάλης Σαράντης με τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά Photos: NDP Photo Agency
Την πρώτη του Πρωτοχρονιά ως πατέρας γιόρτασε ο Μιχάλης Σαράντης και η συγκίνησή του είναι μεγάλη.

Η σύζυγος του Μιχάλη Σαράντη γέννησε το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Η Βασιλική Γλυκερία, όπως την έχουν ονομάσει είναι σήμερα 15 μηνών και τρελαίνει διαρκώς (με την καλή έννοια, πάντα) τους γονείς της.

Μία τρυφερή αγκαλιά με την κόρη του, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί για να στείλει τις ευχές του ο δημοφιλής ηθοποιός που φέτος βλέπουμε τηλεοπτικά ως Κίτσο Γαλάτη στους Πανθέους του ΣΚΑΪ και το βλέμμα του τα «λέει» όλα.

«Υγεία,ευτυχία,αγάπη,αλληλεγγύη,ομορφιά! Χρόνια πολλά!», διαβάζουμε στη λεζάντα και μπορείς να δες τη γλυκιά στιγμή πατέρα και κόρης ΕΔΩ.

Όπως ήταν φυσικό, κάτω από τη φωτογραφία οι ευχές έφτασαν από όλες τις κατυθύνσεις με πολλά θαυμαστικά και καρδούλες. Μεταξύ των σχολίων ξεχωρίσαμε και μερικά από συναδέλφους του ηθοποιού, όπως του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, του Γιώργου Νανούρη, της Χριστίνας Αλεξανιάν, της Λένας Δροσάκη, της Έμιλυ Κολιανδρή και άλλων.

5_27.png

Μιχάλης Σαράντης για Μαίρη Μηνά: "Την προσέχω, τη χαίρομαι, την αγαπάω και την καμαρώνω"

Μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μιχάλης Σαράντης είχε αποκαλύψει αφενός ότι ήταν αρκετά προετοιμασμένος και όλα του ήρθαν πολύ φυσικά μετά τη γέννηση της κόρης του, αφετέρου ότι τώρα πια... αράζει στις παιδικές χαρές και το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 12:55