Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει με τις τέσσερις κόρες τους που μεγάλωσαν πάρα πολύ

02.01.2024
Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει με τις τέσσερις κόρες τους που μεγάλωσαν πάρα πολύ
Οι πέντε τους ποζάρουν σαν συνομίλικες φιλενάδες.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν μαζί τέσσερις κόρες, την Άννα-Μαρία που είναι 19 ετών και τελείωσε πέρσι το σχολείο, τις 17χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 14χρονη Ιλιάνα.

Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες για το 2024 και εξήγησε γιατί (και) από αυτές απουσιάζει ο σύζυγός της.

«Με μια οικογενειακη φωτογραφια θελω να ξεκινησω τα ποστ για την νεα χρονια και να σας ευχηθω !!! (λειπει ο μπαμπας αλλα ετσι και αλλιως σπανια θελει να βγαζει φωτο 🙃οποτε σεβομαι την επιλογη του ) 😉... » ξεκινά το ποστ η Ελένη Πετρουλάκη υπογραμμίζοντας πως «αυτος ειναι ο κοσμος μου λοιπον ο δικος μου κοσμος που δινω την ψυχη μου καθε μερα και θα συνεχισω για ολα τα χρονια που ερχονται».

Ελένη Πετρουλάκη - Άννα Μαρία Ίβιτς: Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό

Και μετά ήρθαν οι ευχές:

«Ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα με άπεραντη υγεια ψυχικη και σωματικη και να δινουμε σε οσους αγαπαμε και σε οσους μας εχουν αναγκη !!!
Να εχουμε δυναμη και παθος να μπορουμε να τα αντιμετωπισουμε ολα και να βγαινουμε νικητες !!! Να προχωραμε μπροστα και να γινομαστε καλυτεροι σε ολα τα επίπεδα ! 2024, νέα χρονιά λοιπον , νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες,αναζωογονημένα όνειρα και πολλες πολλες αγκαλιες , τοσο δυνατες σαν εκεινες που σου κοβουν την ανασα».

Ιδού η ανάρτηση και η φωτογραφία με τις εντωσιακές δεσποινίδες Ίβιτς!

{https://www.instagram.com/p/C1mYn-To9vo/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.01.2024 - 17:57