Αντελίνα Βαρθακούρη: Η πρώτη της φωτογραφία εδώ και 2,5 χρόνια αποκαλύπτει μια... άλλη - Η εντυπωσιακή επιστροφή στο χθες

03.01.2024
Αντελίνα Βαρθακούρη: Η πρώτη της φωτογραφία εδώ και 2,5 χρόνια αποκαλύπτει μια... άλλη - Η εντυπωσιακή επιστροφή στο χθες
Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν και παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα, απλά τώρα θυμίζει περισσότερο τον εαυτό της πριν από 7 χρόνια.

Από τη στιγμή που σταμάτησε την τηλεόραση η Αντελίνα Βαρθακούρη εγκατέλειψε το ξανθό, στο οποίο, όπως είχε παραδεχτεί δημοσίως είχε καταφύγει, ακριβώς λόγω του... γυαλιού.

Επιστρέφοντας στο εξωτερικό, φυσικό καστανό της, η παρουσιάστρια και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη πήρε τον χρόνο της ώστε να επιστρέψει και στο εσωτερικό φυσικό της. Για τον λόγο αυτό εξαφανίστηκε από τα social με τις λιγοστές αναρτήσεις της να έρχονται με εικόνες από το χθες.

Αυτά μέχρι τώρα όμως, καθώς, όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα για τα... φανερώματα!

Νιώθοντας (κατά πώς φαίνεται) σίγουρη για τον εαυτό της, η Αντελίνα θέλησε να μοιραστεί εικόνα από το πώς είναι σήμερα και το έκανε τη δεύτερη μέρα του 2024 με μια φωτογραφία που, όπως εξηγεί στη λεζάντα τράβηξε το ίδιο πρωί η κόρη της και πραγματικά μπερδευτήκαμε, γιατί μας θύμησε γιατί μία φωτογραφία που είχε μοιραστεί την ίδια μέρα ο Χάρης ήταν 7 ετών και εκείνη ήταν.. φτυστή.

Και εξηγούμε.

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι απίθανες φωτογραφίες από τον γάμο τους και αποκάλυψη για την επίθεση διαδηλωτών έξω από την εκκλησία

Αρχικά με την ανάρτηση της Αντελίνας.

«Μετά απο περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!», ξεκινά τη μακροσκελή ανάρτησή της η παρουσιάστρια υπογραμμίζοντας πως «Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη… ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…».

«Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου. Σ’ έναν πλανήτη που ουρλιάζει για αλλαγή, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε υγεία, πίστη, ελευθερία, ειρήνη, αφθονία, ευλογία, ταπεινότητα, θαλπωρή, σταθερές αξίες, ηθική, ενσυναίσθηση, τιμιότητα, συγχωρητικότητα, πολλή πολλή αγάπη και όλοι οι δρόμοι της ζωής σας να είναι ανοιχτοί. Ένα μάθημα είναι η ζωή και πάντα υπάρχει χρόνος γι’αλλαγή αρκεί να το θελουμε. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα όμορφα χαμόγελα ψυχής, τα οποία αξίζουν σε όλους! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΟ 2024! Σας στέλνω μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά. Σας ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό για μένα και σας είμαι ευγνώμων. Με σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους Αντελίνα», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία της 2ης Ιανουαρίου 2024.

{https://www.instagram.com/p/C1nBoJKLmxg/}

Λίγο νωρίτερα, ο Χάρης Βαρθακούρης είχε κάνει τη δική του ανάρτηση για το νέο έτος με μια φωτογραφία των τριών κοριτσιών του, της Αντελίνας και των θυγατέρων τους, Λιόνας και Μελωδίας.

«Καθώς εύχομαι ξανά σε όλους να έχετε/έχουμε ένα υπέροχο 2024, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εικόνα που φέρνω στο κεφάλι μου όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Όταν, πχ, ο ήχος (ενώ τραγουδάω) δεν είναι καλός... όταν ο κόσμος δεν είναι καλός (συμβαίνει)... όταν, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν περνά η ώρα ευχάριστα... ΑΥΤΟ είναι το mental image που με κάνει να ξεχνάω (ΚΑΙ να υφίσταμαι) τα πάντα!!», γράφει ο μουσικός εξηγώντας πως «Είναι φωτογραφια που μου είχαν στείλει 6-7 χρόνια πριν ενώ πάλι έλειπα από το σπίτι γιορτές!»

Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση-Ύμνος αγάπης προς την Αντελίνα του για τη γιορτή της μητέρας μας συγκίνησε πολύ

Ιδού και η σύγκριση είναι μοιραία! Η Αντελίνα του σήμερα είναι φτυστή με αυτή του χθες! Μάλλον έφτασε εκεί που ήθελε σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

{https://www.instagram.com/p/C1mpAlWNriw/}

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 14:14