Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση-Ύμνος αγάπης προς την Αντελίνα του για τη γιορτή της μητέρας μας συγκίνησε πολύ

09.05.2022
Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση-Ύμνος αγάπης προς την Αντελίνα του για τη γιορτή της μητέρας μας συγκίνησε πολύ
«Μια καταπληκτική σύζυγος, εκπληκτική μαγείρισσα, καπάτσα, μαγκάκι, δυναμική όσο δεν πάει και, πολλές φορές, η μόνη φωνή λογικής!», λέει, μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του και η ανάρτηση ξεχειλίζει αγάπη!

Γιορτή της μητέρας σήμερα και τα social media γέμισαν με ανάλογες φωτογραφίες, ευχές και αναρτήσεις. Μεταξύ αυτών που ξεχωρίσαμε ήταν και η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη προς τιμή της συζύγου του, Αντελίνας.

Ο τραγουδιστής δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη σύζυγό του και το κάνει πάντα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Η σημερινή αφορμή δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Μία γλυκύτατη φωτογραφία τραβηγμένη στις 28 Μαρτίου 2013 μοιράστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και σε αυτή βλέπουμε την Αντελίνα και τις κόρες τους, Μελωδία, που τότε ήταν 2,5 ετών και Λιόνα, μόλις 8 μηνών. Στη μακροσκελή λεζάντα που τη συνόδευσε, ο Χάρης εξηγεί ότι εκείνος εκείνη την εποχή έλειπε για συναυλίες στην Αμερική ζήτησε "από την μπέμπα τότε γυναίκα μου", όπως γράφει χαρακτηριστικά μία φωτογραφία δική της με τα παιδιά για να πάρει δυνάμεις.

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα: Αυτή είναι η μοιραία φωτογραφία που τους άλλαξε τη ζωή!

Εκείνες τις τέσσερις εβδομάδες που έλειψε τα κατάφε άψογα και "9 χρόνια μετά και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Εξακολουθεί να είναι το πιο γερό, ακλόνητο και αντισεισμικό θεμέλιο αυτής της οικογένειας", γράφει χαρακτηριστικά.

"Μια καταπληκτική σύζυγος, εκπληκτική μαγείρισσα, καπάτσα, μαγκάκι, δυναμική όσο δεν πάει και, πολλές φορές, η μόνη φωνή λογικής!", συνεχίζει ο Χάρης Βαρθακούρης τονίζοντας πόσο καμαρώνει την Αντελίνα ως μαμά και πόσο σπουδαίο είξναί να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου, στη μητέρα των παιδιών σου! "Είμαι ΠΟΛΥ τυχερός, κύριες και κύριοι!", γράφει παρακάτω και τον καταλαβαίνουμε.

Όσο για την Αντελίνα; Αμέσως απάντησε τον αγαπημένο της με ανάλογα λόγια συντροφικότητας, ως εξής:

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν -και είναι ξανά- μελαχρινή: Η φωτογραφία της ταυτότητας (και μερικές ακόμη) για του λόγου το αληθές

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 13:54