Γιορτή της μητέρας: Διάσημες αναρτήσεις -εντός εκτός Ελλάδας- τιμούν τη μητέρα και συγκινούν

08.05.2022
Γιορτή της μητέρας: Διάσημες αναρτήσεις -εντός εκτός Ελλάδας- τιμούν τη μητέρα και συγκινούν
Γέμισαν τα social media με φωτογραφίες, ευχές, στιγμές και συναισθήματα. Όλες οι αναρτήσεις αφιερωμένες στη μητέρα που γιορτάζει σήμερα και ιδού μερικές που ξεχωρίσαμε εμείς.

Μία γλυκύτατη φωτογραφία με τα διδυμάκια της μοιράστηκε η μαμά Ρούλα Ρέβη: "Βαθιά , αληθινή ,άνευ όρων αγαπη !!!! Χρόνια πολλά 🥰🙏🙏🙏🙏🙏🙏", διαβάζουμε στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί συγκινεί καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να θηλάζει την κόρη της, ενώ στη φωτογραφία διαβάζουμε τα πιο γλυκά λόγια προς τη δική της μητέρα: "Μάιος του 2011, πρώτη φορά Μαμα στην Ροζαλία! Αφιερωμένο : Στην Μαμα μου, που τόσο μου λείπει, που με αγάπησε με λατρεία, ένα ευχαριστώ που με έμαθες πάνω από όλα να ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΖΩ ! ❤️ "

Δύσκολη χρονιά αυτή για την Κατερίνα Καραβάτου η οποία έχασε τη μητέρα της πριν από μερικούς μήνες. Για να την τιμήσει σήμερα μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαζί με τη δική της κόρη και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής: "Τη θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα χαρούμενο, ήρεμο, ήσυχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να σταθώ αντάξια αυτής της μητέρας, αυτών των δύο παιδιών, αυτής της απόλυτα αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Χρόνια πολλά στις μητέρες σας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες".

Μία απίθανη φωτογραφία με τέσσερις γενιές γυναικών της οικογένεινάς της μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη και μαζί μερικά πολύ τρυφερά λόγια με την αφορμή της γιορτής:
"Η μαμά της μαμάς, της μαμάς της Αλεξάνδρας… 4 γενιές. 4 γυναίκες. Η μια επιδρά στην άλλη με έναν τρόπο καταλυτικό. Μοναδικό. Μέσα από τον οποίο έρχεται αμφότερα η διαμόρφωση αλλά κ η μεταμόρφωση. Δεν είναι ένα τέλειο πλάσμα η μητέρα. Είναι όμως ένα πλάσμα μοναδικά σημαντικό.
Μέσα από το προσωπικο μου ταξίδι αυτά τα 4 χρόνια στο ρόλο της μαμάς, κατάλαβα πως Αν αγαπιέται κάποιος αυθεντικά ανιδιοτελώς είμαστε εμείς. Από τα παιδιά μας. Ας απολαύσουμε τη σημερινή μέρα κ ας αντιληφθούμε ποσό σημαντικό είναι να αγαπάμε όσο πιο ειλικρινά, όσο πιο βαθιά. Να αγαπάμε άνευ όρων. Να αγαπάμε χωρίς προϋποθέσεις. Να αγαπάμε με ειλικρινή αποδοχή. Να αγαπάμε χωρίς επίκριση. Να αγαπάμε ελεύθερα. Να αγαπάμε χωρίς προσδοκίες. Να αγαπάμε τα παιδιά μας γι αυτό το τόσο σπουδαίο που είναι από μόνα τους. Χρόνια πολλά❤️ #mothersday #mother"

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και με αφορμή την ημέρα της μητέρας μοιράστηκε δυο φωτογραφίες δικές της διανύοντας τον όγδοο μήνα κάθε εγκυμοσύνης της. Στην πρώτη όταν ήταν έγυος στον Μάξιμο...

... και τη δεύτερη, έναν μήνα πριν γεννήσει τη Σιέννα

Μία σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Παύλο, και τη μητέρα της, Σύλβα, μοιράστηκε λόγω της ημέρας η Έλενα Ακρίτα

Τη σπουδαιότερη αγάπη απ' όλες γιόρτασε η Βίκυ Καγιά κρατώντας στην αγκαλιά της τα βλαστάρια της, Μπιάνκα και Κάρολο Κρασσά. "The greatest love of all!💗💙 #happymothersday", διαβάζουμε στη λεζάντα.

Πολλά χρόνια γύρισε τον χρόνο πίσω η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και συγκεκριμένα ταξίδεψε στον Μάιο του 1956 στην Αλεξάνδρεια, στην αγκαλιά της μητέρας της, Μαρίκας. "Μαμά ,η ωραιότερη λέξη στο κόσμο …
Το Μαρικάκι μου . Δορυφόρος για πάντα στη καρδιά ,στη ψυχή και στο μυαλό μου . #mymom #alexandria #egypt #memories #mom Tbs :1956 #may Η γιορτή της πρέπει να είναι κάθε μέρα …🌹", διαβάζουμε ση λεζάντα.


"Ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας. Μακάρι να γίνουμε όλες μητέρες όταν θέλεουμε, όπως θέλουμε και ΑΝ θέλουμε", γράφει με νόημα η Julia Roberts και ποζάρει μαζί με τη μητέρα της, την οποία έχασε το 2015 από καρκίνο.

Ο Bruce Springsteen και η μητέρα του χωρίς επιπλέον σχόλια.

"Χρόνια πολλά στην απίθανη μητέρα μου, στην ηρωίδα μου και το καλύτερο φιλαράκι μου. Και στις μητέρες που μας καθοδηγούν, και μας αγαπούν χωρίς όρους και ανησυχούν για εμάς ακόμη και όταν γινόμαστε μητέρες με τη σειρά μας", γράφει η Jessica Biel εκφράζοντας στο τέλος την ευγνωμοσύνη της για τη μητέρα της και ευχαριστόντας τη που αγαπά τα δικά της παιδιά περισσότερο από την ίδια.

ργς