Χάρης Βαρθακούρης: Το "Big Brother", ο Πάριος και η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της συζύγου του, Αντελίνας

16.03.2022
Χάρης Βαρθακούρης: Το "Big Brother", ο Πάριος και η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της συζύγου του, Αντελίνας
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Έλληνας μουσικός και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ότι η Αντελίνα είναι πλέον, ξανά, μελαχρινή!

Ο Χάρης Βαρθακούρης εμφανίστηκε χθες βράδυ στην εκπομπή The 2Night Show ως ο 5ος, όπως είπε χαρακτηριστικά, Βαρθακούρης που φιλοξενείται σε αυτή την εκπομπή μετά τον πατέρα του, τη γυναίκα του και τα δυο του αδέλφια!

Το Big Brother

Μιλώντα για την παρουσίαση του Big Brother o μουσικός δεν έκρυψε τα αληθινά συναισθήματά του και τις σκέψει τους αποκαλύπτοντας ότι πολύ γρήγορα -τη δεύτερη εβδομάδα, είπε συγκεκριμένα- κατάλαβε ότι "την είχε «πατήσει» αλλά είχε «βουτήξει» και έπρεπε να κολυμπήσει.

«Αυτό που με απασχολούσε είναι να είμαι αξιοπρεπής. Αφού βούλιαξα, κατάλαβα. Ευτυχώς που είχα δίπλα μου έναν Αντρέα που όμως είναι ωρολογιακή βόμβα που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί. Το γεγονός ότι βγήκα αλώβητος το βάζω στη στήλη με τα υπέρ μου. Πολύ γρήγορα κατάλαβα “Θεέ μου πού έμπλεξα;”. Ξέρω ότι δεν θα το ξανακάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Θα ξαναέκανε τηλεόραση όπως το "Σου Κου family" που παρουσιάζε με τη σύζυγό του στον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα;», ρώτησε, μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης.

«Όχι εφόσον προϋποθέτει ότι πρέπει να κρίνω χαρακτήρες ριάλιτι και εμφανίσεις γυναικών. Δεν το έχω, δεν είμαι κουτσομπόλης. Με δυσκολία έβλεπα το Big Brother που παρουσίαζα» απάντησε εκείνος, προσθέτοντας ότι το timing της έλευσης της τηλεόρασης στη ζωή τους ήρθε τη στιγμή που το τραγούδι που του πήγαινε ήταν σε μηχανική υποστήριξη. «2-2,5 χρόνια η τηλεόραση με ζει, δεν μπορώ να είμαι αχάριστος. Ούτε η Αντελίνα ούτε εγώ που σε μια τόσο δύσκολη επαγγελματική περίοδο είχαμε ένα σταθερό εισόδημα. Δεν την σνομπάρω την τηλεόραση. Δεν την αγαπώ όσο τη μουσική αλλά την κάνω κέφι, τη συμπαθώ», απάντησε με αφοπλιστική ειλικίνεια.

Τα μαλλιά της Αντελίνας

Η συζήτηση, βέβαια, ήρθε και στη γυναίκα της ζωής του, Αντελίνα, και συγκεκριμένα σε μια μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά εμείς δεν έχουμε δει ακόμη. Το ευρύ κοινό γνώρισε την Αντελίνα ξανθιά, όμως το φυσικό της χρώμα είναι το καστανό και, προφανώς, το αγαπημένο του συζύγου της, όπως εξήγησε ο ίδιος: «Δεν έβαψε απλά τα μαλλιά της μαύρα. Το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Εγώ μελαχρινή τη γνώρισα. Η γυναίκα μου έγινε ξανθιά εξαιτίας της τηλεόρασης. Στην τηλεόραση, αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον. Τότε το '17 που έκανε δειλά δειλά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά. Μια μέρα έγινε κατάξανθη. Είναι τέσσερα χρόνια κατάξανθη κι εγώ δεν την αναγνώριζα. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν μου λέει 'Να σου πω... Εκπομπή δεν έχω, δεν με απασχολεί πλέον, αν αρέσω τηλεοπτικά ή όχι... θα πάω να βρω το χρώμα μου' Και όταν τα έβαψε και ήρθε στο σπίτι, είδα τη γυναίκα μου. Είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα και ξέρω, που την καταλαβαίνω και από πίσω γιατί όταν είναι ξανθιά, από πίσω δεν καταλαβαίνω ποια είναι», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Όταν η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν μελαχρινή: Η φωτογραφία της ταυτότητας και πολλές ακόμη

Ο Γιάννης Πάριος τι λέει για όλα αυτά;

ΜΙλώντας για τον πατέρα του ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε τι του είπε για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother πήρα τον πατέρα μου πρώτο τηλέφωνο. Μου είπε να το κάνω αρκεί να μην προσβάλω τα παιδιά, αν δεν τραγουδάνε καλά. Το μπέρδεψε με το Fame Story. Του είπα πατέρα το άλλο είναι που κλείνονται μέσα στο σπίτι, το παρουσίαζε ο Μικρούτσικος. “Αν είναι καλά τα λεφτά κάντο”, μου είχε πει. Με πήρε τηλέφωνο στο πρώτο break του πρώτου επεισοδίου, νόμιζε ήταν ζωντανό. Είναι γνωστό ότι το πρώτο επεισόδιο του Big Brother είναι πάντα μαγνητοσκοπημένο. Με πήρε και μου είπε: “Μπράβο γιε μου, μπράβο αγόρι μου, μια χαρά, τον Μικρούτσικο να προσέχεις”».

Ιδού ολόκληρη η συνέντευξη του Χάρη Βαρθακούρη αν θέλεις να την παρακολουθήσεις