Ελεονώρα Μελέτη: Η (μη) τοποθέτησή της για την κόντρα μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Φαίης Σκορδά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

09.11.2023
Ελεονώρα Μελέτη: Η (μη) τοποθέτησή της για την κόντρα μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Φαίης Σκορδά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Η άνευ προηγουμένου κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Φαίης Σκορδά συζητήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση και ειπώθηκαν πολλά.

Ένα πολύ ιδιαίτερο τηλεοπτικό γεγονός καταγράφηκε την Τετάρτη όταν η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε δημόσια εναντίον της Φαίης Σκορδά και το όλο ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις με τις δύο παρουσιάστριες να είναι πολύ στεναχωρημένες, όπως έγινε γνωστό από τους κύκλους τους.

Δημόσια τοποθετήθηκε πολύς κόσμος κι εμείς ξεχωρίζουμε τη θέση που πήρε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, α΄μέσως μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο.

«Εγώ δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Κάνω τη θέση μου ξεκάθαρη από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζονται να λέγονται και δημόσια, ακόμη και αν έχουμε να πούμε πολλά ή και τίποτα», είπε η παρουσιάστρια του Mega καλημέρα εξηγώντας πως η ίδια «ήρθε σε επικοινωνία και με τα δυο κορίτσια», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Μιλήσαμε, ό,τι είπαμε κατ’ ιδίαν θα μείνει και μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά», τόνισε.

Κατερίνα Καινούργιου: Το κούρεμα αλά Ιωάννα Μαλέσκου και η απάντηση για την αποχώρηση Λεμπιδάκη


«Κάποια πράγματα ίσως να μη χρειάζεται να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα. Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Οραματίζομαι μια κοινωνία, στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά. Θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη.

Θεωρώ τεράστιο χρέος και ευθύνη ότι μεγαλώνω κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του, να αγαπάει και τους άλλους. Θέλω να μείνω σε αυτό. Αυτό που ήθελα να πω το είπα και στην Κατερίνα και στη Φαίη. Θα μείνω σε αυτό, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια».

Τελευταία τροποποίηση στις 09.11.2023 - 17:12