Megan Fox: Το συγκινητικό της ποίημα για την αποβολή που βίωσε

Megan Fox: Το συγκινητικό της ποίημα για την αποβολή που βίωσε
Photo: @dimitrishair
Η Megan Fox μοιράζεται μια πολύ προσωπική ιστορία στο νέο της βιβλίο με ποιήματα.

Η 37χρονη ηθοποιός, περιγράφει μια αποβολή που βίωσε, σε δύο ποιήματα που παρουσιάζονται στο βιβλίο «Pretty Boys Are Poisonous». Σε μια συζήτηση για τη συλλογή στην εκπομπή Good Morning America, η Fox μιλάει για την αποβολή αποκαλύπτοντας ότι ήταν κάτι που βίωσε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly (το πραγματικό του όνομα είναι Colson Baker).

{https://www.instagram.com/p/CzX3AdbszHV/}

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά, οπότε ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο και μας έστειλε σε ένα πολύ άγριο ταξίδι μαζί και χωριστά... προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη με ερωτήματα “Τι σημαίνει αυτό;” και “Γιατί συνέβη αυτό;”» είπε στην εκπομπή.

Η Megan Fox μίλησε για το bullying που βιώνει ο γιος της επειδή φοράει φορέματα

Στο βιβλίο, η Fox γράφει για έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις 10 εβδομάδες: «Ίσως αν δεν είχες... ίσως αν είχα...».

Αλλού, γράφει, «θέλω να σου κρατήσω το χέρι / να ακούσω το γέλιο σου» και αργότερα «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο». Σε άλλο σημείο φαντάζεται ότι κρατάει το μωρό «καθώς σε ξεριζώνουν από τα μέσα μου».

«Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα», γράφει η Fox. «Πες μου σε παρακαλώ / ποια είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;».

{https://twitter.com/GMA/status/1721880627740364918}

Σε μια εμφάνιση του στο podcast «Whine Down with Jana Kramer», ο πρώην σύζυγος της Fox, Brian Austin Green και η αρραβωνιαστικιά του Sharna Burgess, μίλησαν στην οικοδέσποινα Jana Kramer, για το πώς ο Brian έγινε πατέρας με την Fox, με την οποία μοιράζεται τους γιους Noah Shannon, Bodhi Ransom και Journey River.

«Η Megan είναι μέρος της ζωής μας και θα είμαστε πάντα συνδεδεμένοι λόγω των παιδιών. Άρα είμαστε όλοι οικογένεια. Επομένως, δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα σε αυτό το σπίτι», αποκάλυψε η Burgess.

«Η Megan είναι στο σπίτι μας», είπε ο Green. «Έρχεται μερικές φορές όταν αφήνει ή παίρνει τα παιδιά και μπαίνει μέσα».

Megan Fox: "Έχω βαθιές ανασφάλειες με το σώμα μου"

«Και κάθεται για λίγο», πρόσθεσε η Burgess. «Και κρατάει τον Zane και είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια», είπε ο Green στην Kramer για τον 16 μηνών γιο του που μοιράζεται με τον Burgess. προσθέτοντας «Ξέρετε, η οικογένεια αυτοπροσδιορίζεται προφανώς με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά μαζί της, μοιραζόμαστε τόσα πολλά και τώρα μοιράζεται τόσα πολλά με τη Sharna, και έχουν μια καταπληκτική σχέση και φιλία και αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη η μια για την άλλην εξαιτίας αυτού».

Τελευταία τροποποίηση στις 09.11.2023 - 15:31