Hugh Jackman: Διατεθειμένος να πληρώσει πολλά εκατομμύρια στην πρώην σύζυγό του για να μην αποκαλύψει προσωπικά μυστικά του

Hugh Jackman: Διατεθειμένος να πληρώσει πολλά εκατομμύρια στην πρώην σύζυγό του για να μην αποκαλύψει προσωπικά μυστικά του
Η πρώην κυρία Hugh Jackman είναι σίγουρο πως ξέρει τα πάντα για τον διάσημο σύζυγό της, ο οποίος φαίνεται πως θα κάνει τα πα΄ντα για να κρατήσει τους σκελετούς στην ντουλάπα του.

Το διαζύγιο του Hugh Jackman από την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Deborra-Lee Furness φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα πιο πολυδάπανα στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια. Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Jackman είναι πρόθυμος να αποχωριστεί ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής περιουσίας των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με αντάλλαγμα τη σιωπή της Furness για τη σχέση τους. Η πληρωμή λέγεται ότι εξαρτάται από την υπογραφή της Furness σε μια ακλόνητη συμφωνία μη αποκάλυψης (NDA) για την προστασία των προσωπικών λεπτομερειών του γάμου τους.

Hugh Jackman: Γιορτάζει 26 χρόνια γάμου και αποκαλύπτει το παιχνίδι που παίζει κάθε μέρα με τη γυναίκα του

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε: «Αυτό είναι λιγότερο για την οικονομική πτυχή και περισσότερο για τη διατήρηση του ελέγχου. Η ανησυχία του Hugh δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να αποκαλυφθεί κανένα από αυτά». Φαίνεται ότι το πρωταρχικό κίνητρο του Jackman σε αυτόν τον διακανονισμό διαζυγίου είναι να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του και να προστατεύσει τη φήμη του.

Παρά το επικείμενο διαζύγιο, ο Jackman αναμένεται να είναι γενναιόδωρος στον διακανονισμό του με την Furness. Η πηγή πρόσθεσε: «Ας πούμε απλώς ότι η Deb δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για να βρει δουλειά. Θα έχει αρκετά χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής της εάν υπογράψει μια ακλόνητη συμφωνία μη αποκάλυψης» Η Furness πρόκειται να κερδίσει εκατομμύρια εάν συμφωνήσει με την NDA του Jackman.

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί σχεδόν τρεις δεκαετίες, ξεκίνησε τη σχέση του πολύ πριν ο Hugh Jackman γίνει σούπερ σταρ. Η Furness, Αυστραλή ηθοποιός και παραγωγός, ήταν αυτή που βρέθηκε στο επίκεντρο στην αρχή της σχέσης τους. Τώρα, καθώς οδηγούνται στον χωρισμό τους, φαίνεται ότι ο Jackman είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα μυστικά του και να διασφαλίσει ότι η Furness θα παραμείνει σιωπηλή για το διάστημα που ήταν μαζί.

Hugh Jackman: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο - «Είναι μια δύσκολη στιγμή»

Η ανακοίνωση του διαζυγίου προκάλεσε σοκ σε πολλούς, καθώς ο Jackman και η Furness ανέκαθεν παρουσίαζαν ένα ενιαίο μέτωπο. Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψαν ότι ήταν «εντελώς χαμένος» χωρίς τη σύζυγό του, τονίζοντας τη συναισθηματική επιβάρυνση του χωρισμού.

Πηγές κοντά στον Jackman αποκάλυψαν, επίσης, ότι γράφει «μεγάλες αποκαλύψεις» στα απομνημονεύματά του, όντας τελικά ειλικρινής με τον εαυτό του για το διαζύγιο. Η εξήγηση της προοπτικής του θα είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία θεραπείας του. Μένει να δούμε ποιες αποκαλύψεις θα αναφερθούν στα απομνημονεύματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.11.2023 - 16:41