Megan Fox: "Έχω βαθιές ανασφάλειες με το σώμα μου"

12.10.2021
Megan Fox: "Έχω βαθιές ανασφάλειες με το σώμα μου"
Όσα είπε στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της

Η Megan Fox μίλησε με εξομολογητική διάθεση για τις ανασφάλειές» της, αποκαλύπτοντας ότι παλεύει με την εικόνα του σώματός της παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή στον κόσμο ως σύμβολο του σεξ.

"Ναι, έχω σωματική δυσμορφία. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες", δήλωσε η 35χρονη ηθοποιός, στην κοινή συνέντευξη με τον σύντροφο της, Machine Gun Kelly για το British GQ Style. "Μπορεί να κοιτάξουμε κάποιον και να σκεφτούμε 'Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή τους πρέπει να είναι τόσο εύκολη'. Πιθανότατα δεν αισθάνονται έτσι για τον εαυτό τους", εξήγησε.

Αngelina Jolie – The Weeknd: Αλλή μια κοινή δραστηριότητα τους φέρνει πιο κοντά

Το ζευγάρι έκανε κοινά τατουάζ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τα οποία γράφουν "το πιο σκοτεινό παραμύθι", το οποίο, η Fox είπε ότι "Παραπέμπει σε ένα από τα πρώτα μηνύματα που στείλαμε ποτέ ο ένας στον άλλον".

George Clooney - Amal Alamuddin: Μιλούν για το γάμο τους στην επέτειο τους

Η Fox και o Kelly γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Midnight in the Switchgrass μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Brian Austin Green μετά από σχεδόν μια δεκαετία γάμου.

"Την πρώτη φορά που κοίταξα στα μάτια του σκέφτηκα 'Σε γνωρίζω. Σε έχω γνωρίσει τόσες φορές, σε τόσες διαφορετικές μορφές και σε τόσες διαφορετικές ζωές' λέγοντας ότι 'δεν περίμενα ότι θα έλεγα αμέσως ότι είναι η αδελφή-ψυχή μου'", δήλωσε η Fox, ενώ ο Kelly περιέγραψε τη σχέση τους λέγοντας: "Θα έπρεπε να υπάρχει φως αλλά επίσης πηγαίνουμε και στην κόλαση ο ένας με τον άλλο. Είναι έκσταση και αγωνία. Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι όλα είναι τέλεια. Δεν είπα ότι είναι το πιο σκοτεινό παραμύθι χωρίς λόγο”.