Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η πρώτη φωτογραφία τους ως νύφη και γαμπρός

12.10.2021
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η πρώτη φωτογραφία τους ως νύφη και γαμπρός
Μία μέρα μετά τον γάμο με τον αγαπημένο της, η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε τη πρώτη φωτογραφία τους από τη μεγάλη στιγμή τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν χθες (11/10/2021) στην Ύδρα, υπό άκρα μυστικότητα και ενώπιων 10 -σύμφωνα με τις πληροφορίες- πολύ δικών τους ανθρώπων.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε από τον αντιδήμαρχο Υδραίων και ενώ από χθες το βράδυ έχουμε δει τις μπομπονιέρες και το δωράκι που χάρισαν στους καλεσμένους τους, φωτογραφία του ζεύγους δεν είχαμε δει. Μέχρι τώρα που η Τόνια μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους

«Love actually 🤍 11.10.2021», διαβάζουμε στη λεζάντα και βλέπουμε τη νύφη και τον γαμπρό να χαμογελούν διακριτικά και με συγκίνηση ενώ κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Έρωτας καθόλου κεραυνοβόλος

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια και, όπως έχουν παραδεχτεί, δεν ερωτεύτηκαν από την αρχή. Έίχαν πολλούς κοινούς φίλους και άρχισαν να κάνουν παρέα όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ότι αυτό "γύρισε".

Άρχισαν να συγκατοικούν πολύ σύντομα και όπως παραδέχτηκαν αμφότεροι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πέρσι, όπου ήταν καλεσμένος ο δημοφιλής μουσικός "νιώθουν ήδη οικογένεια".

«Η σχέση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. [...] Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. [...] Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι, αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δεν θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση», είχε δηλώσει τότε ο Κωστής Μαραβέγιας και, προφανώς, τώρα υπήρξε η εν λόγω γόνιμη κατάσταση.

«Με πολύ μεγάλη μου χαρά λέω το “για πάντα” για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει», είχε πει για τον άνθρωπό της η Τόνια Σωτηροπούλου και αν ζυγίσουμε όπως πρέπει και την πρόσφατη δήλωση «Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, διαδώστε το!» του Μαραβέγια, τότε ίσως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η οικογένειά τους σύντομα θα μεγαλώσει! Με το καλό!

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο

Ο φωτογραφικός φακός καραδοκούσε, όπως ήταν φυσικό, για κάθε κίνηση του ζεύγους και των καλεσμένων του στην Ύδρα και την επομένη του γάμου -σήμερα (12/10/2021, δηλαδή) και "τσάκωσε" τους νιόπαντρους να βολτάρουν στο νησί και να επισκέπτονται το Μουσείο ενώ μερικούς από τους φίλους τους έτοιμους προς αναχώρηση.