Άννα Βίσση: Η ιστορία με το Vercase και το λαδωμένο παντελόνι του Καρβέλα

13.10.2021
Άννα Βίσση: Η ιστορία με το Vercase και το λαδωμένο παντελόνι του Καρβέλα
«Βουτιά» στο χθες έκανε η ελληνίδα σταρ και μοιράστηκε με τον κόσμο στιγμές με το ιδιότυπο, νυν και αεί έτερο ήμισύ της.

Η σχέση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα θα μπορούσε να θεωρηθεί iconic εκτός από καρμική, χωρίς καμία αμφιβολία. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 1983 μέχρι το 1992 και από τότε παραμένουν πολύ στενά δεμένοι με έναν σπάνιο οικογενειακό δεσμό που γίνεται μόνο πιο ισχυρός με τα χρόνια που περνούν, ενώ και επαγγελματικά η συνεργασία τους δεν έχει λήξει ποτέ.

Η Άννα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της με τον Νίκο μέσω social media και οι πιο πρόσφατες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Άννα Βίσση: Η απίθανη φωτογραφία με τις τέσσερις γεννιές μαζί

Μία σειρά φωτογραφιών τους από την εποχή των κοινών εμφανίσεών τους βλέπουμε στο τελευταίο post της ελληνίδας τραγουδίστριας και στη λεζάντα διαβάζουμε ένα behind the scenes περιστατικό, που, όμως, δεν μας κάνει και μεγάλη εντύπωση, γνωρίζοντας τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του Καρβέλα.

«Εγώ …Versace. Εκείνος …λαδωμένο παντελόνι που προσπάθησα αποτυχημένα να καμουφλάρω με αλεύρι 🤪 Αξέχαστες στιγμές !!🙌🙌🙌 #νικοςκαρβελας #kegamotastyling», γράφει η Άννα και ιδού:

Άννα Βίσση: Ο παράνομος δεσμός με τον Νίκο Καρβέλα και η αποκάλυψη για τις μέρες πριν γεννήσει

Σχέση ζωής

Σε πρόσφατη ερώτηση του πώς καταφέρνουν και είναι τόσο αγαπημένοι ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, η Άννα είπε τα εξής:

«Έτσι πρέπει να είναι. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα».