George Clooney: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελε ποτέ να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

13.10.2021
George Clooney: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελε ποτέ να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ
Ο George Clooney δήλωσε ότι δεν έχει καμία επιθυμία να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών και θα προτιμούσε να έχει μια «ωραία ζωή».

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του BBC Andrew Marr την περασμένη Κυριακή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απέρριψε εντελώς την ιδέα να εισέλθει στην πολιτική, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να μειώσει τον φόρτο εργασίας του.

«Έγινα 60 χρονών φέτος και είχα μια κουβέντα με τη γυναίκα μου ότι δουλεύουμε πολύ οι δύο μας και είπαμε ότι πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα χρόνια, ως χρόνια ανεμελιάς» είπε.

Εκτός από την ανάληψη λιγότερων projects, ο Clooney είπε ότι θα ήθελε να «παίζει μπάσκετ και να κάνει τα πράγματα που αγαπά», όσο μπορεί ακόμα.

George Clooney - Amal Alamuddin: Μιλούν για το γάμο τους στην επέτειο τους

Η γνώμη του Clooney για τον Trump

Αναφερόμενος στην προεδρία του Trump, ο Clooney συνέκρινε την τρέχουσα κατάσταση των ΗΠΑ με την κατάσταση ενός «κακοποιημένου παιδιού».

Yπερασπιζόμενος από την άλλη πλευρά τον Biden και τα χαμηλά ποσοστά δημοσκοπήσεών του, είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, υπάρχουν πολλές θεραπείες που πρέπει να συμβούν και θα πάρει χρόνο».

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο του Trump το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στην Αϊόβα, όπου επανέφερε το σύνθημα «Κάνε ξανά την Αμερική ξανά σπουδαία» - σηματοδοτώντας ότι ο πρώην πρόεδρος μπορεί να είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο - ο Clooney είπε ότι ελπίζει ότι οι Αμερικανοί «θα δείξουν λίγη περισσότερη σύνεση» από το να εκλέξουν ξανά τον Τραμπ.

Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του - Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral

Στην ίδια συνέντευξη, ο δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε τον Τrump ως ένα «μπουμπούνα» γυναικά.

«Τον ήξερα πριν γίνει πρόεδρος. Ήταν απλά ένας τύπος που κυνηγούσε κορίτσια. Κάθε φορά που θα έβγαινες μαζί του, ρώταγε: “Πώς λέγεται αυτό το κορίτσι;” Αυτό ήταν όλο», είπε χαρακτηριστικά ο Clooney.