Jake Gyllenhaal: Αποκάλυψε πώς γύρισε την καυτή ερωτική σκηνή με την Jennifer Aniston στο «The Good Girl»

13.10.2021
Jake Gyllenhaal: Αποκάλυψε πώς γύρισε την καυτή ερωτική σκηνή με την Jennifer Aniston στο «The Good Girl»
Βασανιστική χαρακτήρισε την εμπειρία ο ηθοποιός. Και ιδού γιατί.

Ο Jake Gyllenhaal έχει να συνεργαστεί με την Jennifer Aniston από το 2002 και το «The Good Girl», αλλά σίγουρα έχει όμορφες αναμνήσεις από την εποχή που εργαζόταν με την σταρ των Friends. Γνωρίζαμε ήδη ότι η Jen ήταν ο έρωτάς του, αλλά η συνέρευσή του μαζί της στα γυρίσματα της ταινίας, μας δίνει μια εικόνα για το πώς είναι πραγματικά οι σκηνές σεξ του Χόλιγουντ.

H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα "κόλπα" που τη βοηθούν να διατηρεί άψογη την επιδερμίδα της

Βασανιστήρια αλλά όχι βασανιστήρια

Ευχαριστούμε τον Howard Stern για αυτή την αποκαλυπτική συζήτηση, στην οποία ο Gyllenhaal αστειεύτηκε ότι ήταν «βασανιστήριο» η συνεργασία με την Αniston επειδή εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Και μας αρέσει που ένας 21χρονος άντρας παραδέχεται ότι ένιωθε τότε έλξη για μια μεγαλύτερη του γυναίκα, την Aniston δηλαδή που ήταν 32 τότε. «Ω, ναι, ήταν βασανιστήριο, ναι, ήταν», είπε στο The Howard Stern Show. «Αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν βασανιστήριο. Δηλαδή, ήταν ένα μείγμα και των δύο». Παραδέχτηκε ότι οι σεξουαλικές σκηνές τους στην ταινία ήταν «αμήχανες» επειδή υπήρχαν «ίσως 30, 50 άτομα που παρακολουθούσαν» - όχι και το πιο ρομαντικό σκηνικό.

Jake Gyllenhaal: Δηλώνει πως το μπάνιο είναι... περιττό

Υποσχέθηκε λοιπόν στον εαυτό του ότι δεν ήταν η ώρα να αισθανθεί πόθο ακόμα κι αν ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την γυναίκα και συνάδελφο που τον εξίταρε τόσο πολύ. «Αυτό δεν με ανάβει. Τις περισσότερες φορές είναι παράξενα μηχανικό», εξήγησε ο Gyllenhaal. «Και επίσης είναι ένας χορός. Χορογραφείς για την κάμερα». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και η Aniston επέτρεψε σε κάποια μέρη του σώματος της να συμπεριφερθούν ανάλογα - μερικές φορές αυτά έχουν το δικό τους μυαλό.

Τον έσωσε το μαξιλάρι

«Θυμάμαι ένα μαξιλάρι. Χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του μαξιλαριού», είπε ο Gyl. «Αυτό ήταν απλώς προληπτικό και γενικά πάντα χρησιμοποιούνταν όταν βρισκόμασταν σε οριζόντια θέση σε εκείνη την ταινία. «Και αυτό δεν είναι κακή ιδέα για να αποφύγετε τις “προεξοχές”» όπως το χαρακτήρισε ο Stern στη συνέντευξη. «Νομίζω ότι ήταν πολύ ευγενική που το πρότεινε πριν ξεκινήσουμε», είπε γελώντας ο σταρ του Guilty. «H Jennifer είπε “Βάζω ένα μαξιλάρι εδώ”» αυτό ήταν το μόνο που είπε. Νομίζω ότι το θυμάμαι». Πιθανότατα δεν θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε ποτέ ξανά το «The Good Girl» με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν θα πειράζει αν κάνουμε pause στις ερωτικές σκηνές για να δούμε αν μπορούμε να εντοπίσουμε το μαξιλάρι που πρότεινε η Aniston.