Έφη Παπαθεοδώρου: Η Θεοπούλα του Παρά Πέντε μιλά για την υγεία της - «Σταμάτησε η καρδιά μου»

11.10.2023
Έφη Παπαθεοδώρου: Η Θεοπούλα του Παρά Πέντε μιλά για την υγεία της - «Σταμάτησε η καρδιά μου»
Μία περιπέτεια που είχε με την υγεία της μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός που λατρέψαμε στον ρόλο της Θεοπούλας στο θρυλικό Παρά Πέντε του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει γεμίσει ανησυχία τους φίλους και θαυμαστές της γλυκύτατης ηθοποιύ.

Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε στην εφημερίδα «ON Time» και αποκάλυψε ότι η καρδιά της σταμάτησε το καλοκαίρι, ενώ η ίδια βρισκόταν στο χωριό της για διακοπές.

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά και έβαλα βηματοδότη», είπε η ηθοποιός και παραδέχτηκε πως είναι χάλια ενώ συμπλήρωσε πως βρίστεται ακόμη σε μετεγχειρητική κατάσταση. «Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη», ανέφερε η Έφη Παπαθεοδώρου σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα όπου διαβάζουμε και για τους ανθρώπους που έχει πάντα στο πλευρό της.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγινε 51ός ετών και το γιόρτασε κάτω από τη θάλασσα - Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε

«Έχω την αδελφή μου και τον γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου», είπε η ηθοποιός.

Στη φωτογραφία κάτω η Έφη Παπαθεοδώρου με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη σε ένα άτυπο μίνι ριγιούνιον του θρυλικού Παρά Πέντε.

0-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 15:37