Ο Πασχάλης Τσαρούχας παρουσιάζει την κόρη του - Είναι «φτυστοί»

11.10.2023
Ο Πασχάλης Τσαρούχας παρουσιάζει την κόρη του - Είναι «φτυστοί»
Δύο παιδιά έχει ο Πασχάλης Τσαρούχας και δεν κρύβει πόσο τα αγαπά αμφότερα. Αυτή τη φορά, όμως, μοιρα΄στηκε μία φωτογραφία με τη «μικρή» του που μάλλον μεγάλωσε και εκείνος δεν το έχει καταλάβει.

Αφιερωμένo στην κόρη του, Αλεξάνδρα, είναι το τελευταίο πόστ του γνωστού ηθοποιού και το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι το πόσο μοιάζουν μεταξύ τους μπαμπάς και θυγατέρα.

«Αυτό το μούτρο σα να μεγάλωσε λίγο» γράφει στη λεζάντα ο Πασχάλης Τσαρούχας και στη φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει με το μαλλί της Αλεξάνδρας στο κεφάλι του.

{https://www.instagram.com/p/CyQSjzDoj7q/}

Η Αλεξάνδρα είναι κόρη του ηθοποιού με την πρώην σύντροφό του, Νατάσα Παπαγιάννη ενώ έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, τον Αχιλλέα [φωτό κάτω].

tom_9778-1.jpg

Μιλώντας πέρσι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Πασχάλης Τσαρούχας είχει μιλήσει με μεγάλη θέρμη για τις μητέρες των δύο παιδιών του: «Με τη Θεοφάνια μας ενώνει ένα τεράστιο μέγεθος, ο γιος μας Αχιλλέας, όπως και με τη Νατάσα Παπαγιάννη που έχω την κόρη μου, που δεν είμαστε μαζί, μας ενώνει η Αλεξάνδρα. Τις μεγάλες πράξεις της ζωής σου, οφείλεις να τις σέβεσαι και να τις υπηρετείς ισοβίως. Με τη Νατάσα, τη μητέρα της κόρης μου, σκεφτήκαμε τον γάμο, αλλά δεν μας βγήκε τελικά και έτσι τέλειωσε, πλέον δεν είμαστε μαζί. Και τα δυο μου παιδιά είναι παιδιά τρέλας και γι’ αυτό είναι όμορφα και έξυπνα, ο Αχιλλέας μου είναι ο ξανθός θεός της Αλεξάνδρας μου».

Για την ιστορία, η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ακόμη δυο παιδιά, την 7χρονη Αγάπη και την 5χρονη Αθηνά από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο που, όπως όλα δείχνουν, έληξε πρόσφατα ύστερα από 10 χρόνια.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 15:11