Η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει επίσης καλλιτεχνική φλέβα, όμως δεν «χτύπησε» στη μουσική

11.10.2023
Η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει επίσης καλλιτεχνική φλέβα, όμως δεν «χτύπησε» στη μουσική
Photos: NDP Photo Agency
Η μονάκριβη κόρη της Άννας και του Γιώργου Νταλάρα ασχολείται με τη ζωγραφική (και τη γιόγκα) και την Τρίτη 10/10 εγκαινίασε τη νέα της έκθεση.

Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ευρύτερης ελληνικής σόουμπιζ και εκτός από τη μεταξύ τους σχέση και τις επιτυχίες τους έχουν να καμαρώνουν για την κόρη τους, η οποία γεννήθηκε το 1990 και το όνομά της, προφανώς, πηγάζει από τους δυο γονείς της.

Σήμερα η 33χρονη Γεωργιάννα είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Μίλτο Σωτηριάδη [φωτό κάτω] και έχουν μαζί δυο παιδιά, όμως κρατά τη δική της προσωπική ζωή, ευλαβικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

0_9.jpg

{https://www.instagram.com/p/CxTIS31oHCW/}

Αυτό τον καιρό, η Γεωργιάννα Νταλάρα παρουσιάζει την τελευταία της ζωγραφική δουλειά με τίτλο «Βουνά, ζώα & Ξωτικά» στην γκαλερί «7» (Σόλωνος 20, Αθήνα). Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει η Εύα Νάθενα και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

11.png

Η Γεωργιάννα Νταλάρα σπούδασε Θέατρο και Λογοτεχνία στο Brown University και στη RADA ενώ είναι επίσης Certified Yoga Teacher και διδάσκει γιόγκα από το 2020 και από εκείνη τη στιγμή, η ζωγραφική μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής.

Μπορεί να είναι εικαστικό 1 άτομο

Στα εγκαίνια της έκθεσης, οι περήφανοι γονείς ήταν φυσικά κοντά στην κόρη τους, όμως την καλλιτέχνη τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί «επώνυμοι» φίλοι της.

Σταμάτης Φασουλής - Μαρίνα Οικονόμου - Κώστας Λαλιώτης

5_4.jpg

Χρήστος Μάστορας

img_6957-1.jpg

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας - Φωτεινή Αθερίδου

img_6984-1.jpg

Εύα Νάθενα - Θέμις Μπαζάκα - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Σοφία Κόκκαλη

img_7005-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 13:17