5 διάσημες γυναίκες που δεν δίστασαν να μοιραστούν τις προσωπικές δυσκολίες τους με τους fans τους

5 διάσημες γυναίκες που δεν δίστασαν να μοιραστούν τις προσωπικές δυσκολίες τους με τους fans τους
Στην εποχή μας η αυτοεκτίμηση και η αγάπη προς τον εαυτό μας φαίνεται να ορίζεται από likes και ρετουσαρισμένες φωτογραφίες στα social media. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις διάσημων ανθρώπων που μας θυμίζουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Παρακάτω θα δεις κάποιες ιστορίες διάσημων γυναικών που, ενώ θα μπορούσαν να είναι απρόσιτες, μοιράζονται εμπειρίες μαζί μας με τις οποίες θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε και μας κάνουν να νιώσουμε ότι είμαστε όλες μαζί σε μια δυσκολία που μπορεί να βιώσει κάποιος ανεξάρτητα από το πόσο γνωστός ή άγνωστος είναι.




Kendall Jenner: Δεν υπάρχει «τέλειο» δέρμα

{https://www.instagram.com/p/CzwsGhEPwgA/}

Η ακμή είναι μια δερματική πάθηση, πιο κοινή στους εφήβους, που προκαλεί σπυράκια και μερικές φορές ουλές στο δέρμα. Το supermodel Kendall Jenner μπορεί να μοιάζει σαν να έχει αψεγάδιαστο δέρμα στις φωτογραφίες της, αλλά μίλησε για τα προβλήματα ακμής που αντιμετώπιζε ως έφηβη.

H ταλαιπωρία από αυτή την πάθηση του δέρματος την έκανε, όπως παραδέχθηκε, να νιώθει ανασφάλεια και αδύναμη, ενώ προσπαθούσε να ταιριάξει σε ένα «τέλειο» πρότυπο.

Adele: Η επιλόχεια κατάθλιψη είναι σοβαρό θέμα

{https://www.instagram.com/p/CWn2lG2spvm/}

Η Adele μπορεί να σπάει τα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία, αλλά είναι αληθινή όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Όταν έγινε μητέρα το 2012, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας και επιλόχεια κατάθλιψη. Από τότε που γεννήθηκε ο γιος της, Angelo ήταν η πρώτη της προτεραιότητα.

Η Adele αναφέρει ότι ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της, αλλά ότι η έλλειψη χρόνου για να φροντίσει τον εαυτό της την έκανε να χάσει την ταυτότητά της και την ικανότητα να έχει μια δική της ζωή. Αν και η μητρότητα μπορεί συχνά να εξιδανικεύεται, η αλήθεια είναι ότι κρύβονται πολύ περισσότερα από πίσω. Μπορούμε να καταλάβουμε ότι η κάθε γυναίκα περνάει από διαφορετικές διαδικασίες και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί τους, 5 μήνες μετά το τρίτο

Chrissy Teigen: Μίλησε ανοιχτά για την αποβολή της

{https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/}

Η Chrissy Teigen είναι μια μητέρα που της αρέσει να μοιράζεται τα παρασκήνια της μητρότητας στα social media της. Αλλά στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2020, η ζωή της ήρθε πάνω κάτω όταν είχε μια ατυχή κατάληξη στην εγκυμοσύνη της.

Έχει πει τότε ότι το να γράψει την εμπειρία της σχετικά με την απώλεια του μωρού της, τη βοήθησε να επεξεργαστεί τα συναισθήματά της από την οδυνηρή εμπειρία της.

Bella Hadid - Δεν είναι αληθινά όλα όσα βλέπεις στα social media

{https://www.instagram.com/p/C1FmD0aggZ5/}

Τα social media μπορεί να σε ξεγελάνε. Και για την Bella Hadid, η ψυχική υγεία είναι ένα σημαντικό θέμα. Το μοντέλο έχει μιλήσει για τα προβλήματα άγχους της, αφήνοντας το κοινό της και οποιονδήποτε αντιμετωπίζει ψυχικές ασθένειες, να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος.

Η διαδικασία ψυχικής υγείας έχει τα πάνω και τα κάτω της. Αλλά η κύρια δύναμη που έχει βρει η Bella Hadid είναι ότι δεν νιώθει μόνη σε αυτό το ταξίδι.

Sarah Jessica Parker - Το να μεγαλώνεις είναι όμορφο

{https://www.instagram.com/p/C0t4prnueGB/?img_index=1}

Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία για κάθε άνθρωπο. Και η Sarah Jessica Parker δεν φοβάται να δείξει μερικές από τις ρυτίδες της στην κάμερα, παρά το γεγονός ότι πολλές celebrities προσπαθούν να κρύψουν και να αναστρέψουν τη γήρανση με διάφορες αισθητικές θεραπείες. Η Sarah Jessica Parker υπερηφανεύεται για το πώς έχει εξελιχθεί το δέρμα της όλα αυτά τα χρόνια.



Τελευταία τροποποίηση στις 26.12.2023 - 17:50