Joe Jonas - Sophie Turner: Κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους - Η κοινή ανακοίνωση

11.10.2023
Joe Jonas - Sophie Turner: Κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους - Η κοινή ανακοίνωση
Χρειάστηκε να επέμβει... διαμεσολαβητής αλλά το ζήτημα έληξε και οι δύο πρώην σύζυγοι βρήκαν τη χρυσή τομή σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους.

Μετά το σίριαλ που ακολούθησε τον ξαφνικό και «επεισοδιακό», όπως προέκυψε, χωρισμό τους, ο Joe Jonas και η Sophie Turner κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τις δυο ανήλικες κόρες τους καθώς εκεί ακριβώς βρισκόταν από την αρχή το «αγκάθι» της συννενόησης που γινόταν ολοένα και πιο... μυτερό από τις διαρκείς αλληλοκατηγορίες που εξαπέλυαν.

Ο λόγος, λοιπόν, για την 3 ετών Willa και την 15 μηνών Delphine τις οποίες διεκδικούσαν και οι δύο, ο μεν 34χρονος μουσικός στην Αμερική, η δε 27χρονη ηθοποιός στην Αγγλία.

Ύστερα από πολλές διαπραγματεύσεις λοιπόν, κατέληξαν σε συμφωνία (αν και προσωρινή, μέχρι τις αρχές του 2024) την οποία και μοιράστηκαν μέσω κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

«Ύστερα από μία παραγωγική και επιτυχημένη διαμεσολάβηση, συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά θα περνούν χρόνο εξίσου σε σπίτια γεμάτα αγάπη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανυπομονούμε να γίνουμε υπέροχοι συν-γονείς», διαβάζουμε και είναι προφανής η διάθεση και από τις δύο πλευρές να πέσουν οι τόνοι -έστω και προσωρινά.

Τα έγγραφα που ήρθαν στη διάθεση του People έχουν ημερομηνία στις αρχές Οκτώβρη και ισχύ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Μετά, προφανώς... θα δείξει!

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν το 2019, και μάλιστα με δύο τελετές, μία, κρυφή, στο Λας Βέγκας -με παπά τον Elvis, μάλιστα- και μία με όλο το μεγαλείο στο Παρίσι, ενώ από εκείνη τη στιγμή έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Η πρώτη κόρη τους γεννήθηκε το 2020 και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2022.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον χωρισμό τους αναφέρονταν τα εξής:

«Ανακοίνωση και από τους δυο μας», διαβάζουμε στον τίτλο και στο κυρίως θέμα συνεχίζουν ως εξής: «Ύστερα από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε ένα φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες και αφηγήματα ως προς το γιατί, όμως, πραγματικά, πρόκειται για μια ενιαία απόφαση και ειλικρινά ελπίζουμε να σεβαστούν όλοι τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

{https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 16:31