Κλέλια Ανδριολάτου: "Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο για το "Maestro" από την τηλεόραση"

25.11.2022
Κλέλια Ανδριολάτου: "Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο για το "Maestro" από την τηλεόραση"
Η νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της πιο δημοφιλούς σειράς της χρονιάς μίλησε για το ρόλο της και την εμπερία της

H Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Night Out", που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Γιάννης Τσορτέκης: "Όταν διάβασα το σενάριο του Maestro, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα -Είπα στον Χριστόφορο ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω"

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης το πώς έμαθε ότι πήρε τον ρόλο της Κλέλιας, λέγοντας: "Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει 'Γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;' Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό."

Μαρία Καβογιάννη: "Έμεινα άφωνη όταν με πλησίασαν γυναίκες μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας στο Maestro"

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο."