Η Jennifer Lopez επέστρεψε στα social media με μια μεγάλη ανακοίνωση

25.11.2022
Η Jennifer Lopez επέστρεψε στα social media με μια μεγάλη ανακοίνωση
Η λατίνα σταρ είχε προκαλέσει ανησυχία στους fans όταν διέγραψε όλα της τα posts - τώρα επέστρεψε και έχει υπέροχα νέα

Μετά τη διαγραφή όλων της των post από το προφίλ της στο Instagram και την ανησυχία που προκάλεσε, η Jennifer Lopez έκανε το μεγάλο comeback: Η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του «This Is Me…Then» για να ανακοινώσει το νέο της project. Το «This Is Me… Now» θα είναι το επόμενο έργο της και φέρεται να «περιγράφει το συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό ταξίδι που έχει κάνει τις τελευταίες δύο δεκαετίες».

Jennifer Lopez: Το "μαύρο" στα social media, οι φήμες περί σημαντικής ανακοίνωσης και τα συλλυπητήρια

"Με εξομολογητικά τραγούδια, στοχασμούς για τις δοκιμασίες του παρελθόντος της, αισιόδοξες γιορτές αγάπης με τα γνωστά φωνητικά της, το This Is Me… Now περιγράφει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τις ανεπιτυχείς σχέσεις και το απίστευτο συναισθηματικό ταξίδι που έκανε", σύμφωνα με το Rolling Stone. Το αρχικό άλμπουμ, «This Is Me…Then», κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου 2002.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες για χωρισμό, η απάντηση και η... τσίχλα!

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της, η Lopez φαίνεται να μεταμορφώνεται από την star που ήταν τότε σε αυτό που είναι σήμερα. Το «This Was Me…Then» ήταν αφιερωμένο στον τότε αρραβωνιαστικό της, Ben Affleck. Περιλάμβανε το επιτυχημένο single της «Jenny From the Block», καθώς και ένα ειδικό τραγούδι για τον Affleck, «Dear Ben». Το "This Is Me… Now" περιλαμβάνει ένα κομμάτι με τίτλο "Dear Ben pt. ll."

Η Lopez και ο Affleck είναι πλέον παντρεμένοι, σχεδόν 20 χρόνια αφότου χώρισαν για πρώτη φορά ως ζευγάρι.